- Am modificat fisierele - Am urcat fisierele modului pe host - Am setat permisiunea folderului "cache" din directorul "phpbb_seo" pe 777. [ CHMOD ] - Am sters tot ce era in "cache" din radacina forumului, in afara de .htacess - Am intrat pe:
- L-am instalat, nu mi-a dat nicio eroare nimic. - In ACP apare PHPBB SEO. - Am bifat "Yes" la "Activate URL rewriting" - Iar cand dau pe orice categorie:
Tot la phpbb seo, in acp, la phpBB SEO Class settings sa ai bifat asa:
URL rewriting type: advanced Activate SQL Rewriting: nu Profiles and groups injection: da Virtual folder Profiles: da Profiles ID removing: nu Common Search and User messages pages rewriting: da Attachment Rewriting: nu SID Removing: da Highlights Removing: da Remove small words: nu Virtual Folder: nu Virtual Root: nu Forum URL caching: da Forum ID Removing: nu Activate The No duplicate: da
la .htaccess (tot din acp - phpbb seo), jos la setari ar trebui bifat nu la ambele, daca nu merge, dai da la "more options" si mai jomglezi de acolo cu setarile.
la .htaccess (tot din acp - phpbb seo), jos la setari ar trebui bifat nu la ambele, daca nu merge, dai da la "more options" si mai jonglezi de acolo cu setarile.
Users browsing this forum: dani_yoyoyo and 0 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum