Joined: 04 Jul 2010, 14:36 Posts: 5162 Location: Bucuresti Multumiri date: 157 Multumiri primite: 327 Nume Steam: Gk__Radu
Arma Preferata: AWP/Ak47
Harta Preferata: de_tuscan
Server preferat: SERVERELE DE MECIURI
Cunostinte_CS: Medii
Detinator Server: DA
Detinator Steam: DA
Sex: Masculin
Puncte Reputatie: 17420
Declar cupa 3v3 INCHISA , pentru proasta organizare a domnului RzB care nu a fost in stare sa duca aceasta cupa nici macar in stagiul doi , acela de a strange minimum de echipe pentru startul cupei . NE CEREM SCUZE FATA DE ECHIPELE INSCRISE , iar eu imi cer scuze fata de d3v1l pentru simplul fapt ca nu am luat in atentie ceea ce a spus la inceput si anume ca va fi o cacealma totala .
Inca odata ne pare rau pentru cele intamplate si va asiguram ca pe viitor nu vor mai fi astfel de incidente sau mai bine zis nu vor mai lua parte astfel de persoane la organizarea cupelor !
Cand esti mic vrei sa devii mare, sa faci ce vrei, sa iei singur deciziile. Cand esti mare ai vrea sa redevii copil, sa nu mai ai niciun fel de griji si sa te afli in permanenta sub aripa protectoare a celor care te iubesc, insa vine timpul cand si noi trebuie sa fim aripa protectoare a cuiva.Si ce poate fi mai frumos decat sa ii aperi si sa ii protejezi pe cei care ii iubesti si care inseamna totul pentru tine?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum