foarte foarte tare!!!Eu am versiunea de cs 6.0 sau 7.0 nu mai stiu si are toate skinurile noi!!
Sonmoroase profesoare, Pe la clase se adună, Se ascund dupa catedră Noapte bună...!!!!
Şi elevii toti suspină, Catalogul negru tace, Chiar si creta de pe tabla... Somu-şi face.
Iese un elev la tabla, Printre cifre sa se-ncurce, Fie-ţi zecele aproape, Lasa proful sa se culce...
Peste-a fizicii probleme, Elevul şterge tabla luna... Totu-i vis şi armonie, Cand se suna....
AleXa^^
Post subject: Re: awp textura gothic
Posted: 06 Mar 2012, 22:51
Membru Nou
Joined: 04 Mar 2012, 02:02 Posts: 15 Multumiri date: 0 Multumiri primite: 0 Nume Steam: AleXa^^
Arma Preferata: m4a1
Harta Preferata: de_nuke
Puncte Reputatie: 2
tare awp-u
kEnZoR;x
Post subject: Re: awp textura gothic
Posted: 11 Mar 2012, 17:37
Membru Fidel
Joined: 17 Feb 2011, 00:44 Posts: 210 Location: Madrid, España. Multumiri date: 4 Multumiri primite: 4 Nume Steam: kEnZoR ;x @ www.cs-gothic.ro Arma Preferata: Ak-47
Harta Preferata: de_dust2
Avertismente: 1 din 3
Puncte Reputatie: 106
Foarte tare !! Tine-o tot asa
●Înainte de a începe navigarea pe forumul Cs-Gothic, postarea în anumite categorii , interacţiunea cu membrii,este recomandat citirea Regurile Comunitatii
●Ai primit un Mesaj Privat pe forumul Cs-Gothic in care îţi sunt adresate injurii , in care cineva îşi face reclama la site-ul propriu ? Soluţia este să îl reclami în subiectul Reclamatii Mesaje Private
●Ai fost neîndreptăţit de un membru al conducerii Cs-Gothic ? Îţi poţi rezolva problema cu membrul respectiv din staff in subiectul Reclamatii moderatorii - staff !
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum