Deci... ca sa scapi de tâmpenia aia intri in folderul unde ai instalat cs-ul, intri in cstrike -> resource şi o să dai de GameMenu.res ştergi aia si s-a rezolvat. Ca sa nu mai apara aia cu serverul, nu mai intri pe el sau dacă mai intri ştergi iar GameMenu.res Să mă anunţi dacă ai reuşit.
IONUT.
Post subject: Re: cand dau new game, find servers, quit imi intra pe un se
Acest GameMenu a fost adaptat pentru servere CS-Gothic. In mare parte
Edit : Eh ... am stat sa caut fisierul si mi-a luat mai mult decat el
Nothing on Earth is moreCruelthanReality. (Exodius) Totul are un termen de expirare, chiar si omul. (Exodius) Some people just need a hug ... around the neck ... with a rope.(9Gag User) Suntem evoluati si nu ne cunoastem planeta. Suntem evoluati si lasam un continet sa moara de foame si boala. Suntem evoluati dar radem de prostia creata de mass-media. Suntem evoluati dar nu stim nimic. (Exodius) Am ajuns in era in care AI-ul unui joc depaseste coeficientul de inteligenta al multor oameni.(Exodius) The brain is the most amazing organ, it works all day, everyday, for all your life. Until you fall in love.(9Gag User) Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who you are. Creatii d-ale mele : Exodius.CFG | Reguli BB Script | Defused HUD | Script Harti Public | Script Harti GunGame
BitDeFeNdEr ;x
Post subject: Re: cand dau new game, find servers, quit imi intra pe un se
Posted: 24 Jan 2012, 23:53
Membru Veteran
Joined: 01 Dec 2011, 15:45 Posts: 1028 Location: Undeva departe :X Multumiri date: 14 Multumiri primite: 49 Nume Steam: Nu am !
Arma Preferata: M4a1
Harta Preferata: deathrun_arctic
Puncte Reputatie: 1458
Multi sunt obsedati de popularea sv si incearca toate metodele posibile
1. Aceasta care ai avut`o tu 2. Bindarea tastelor 3. Si multe altele..
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum