Joined: 22 Nov 2011, 05:46 Posts: 274 Multumiri date: 8 Multumiri primite: 36 Nume Steam: LoKy
Arma Preferata: M4A1
Harta Preferata: Toate
Puncte Reputatie: 999
Mulţumim tuturor pentru participare.
Câştigatori concursului [CBB] sunt Au castigat gradu de:God si bLnDuZu BoGdAnYxXx _____________________________ Au castigat gradu de:Mod str8[;x] BinLaden16 _____________________________ Au castigat gradu de :Guard NEED TO KILL M0nst3r
Castigatori sunt rugati sa trimita un pm cu nick si parola lui elyas pentru a primi adminu .
Daca te-am ajtat dami unsau un
SILL3NT KILL3R
Post subject: Re: [CBB] Castigatorii concursului:
Posted: 05 Feb 2012, 00:44
Admin Server
Joined: 26 Jan 2012, 08:07 Posts: 468 Location: Pe MARTE Multumiri date: 66 Multumiri primite: 58 Arma Preferata: M4A1 si AWP
Harta Preferata: bb_kyku si bb_garden
Cunostinte_CS: Execrabile
Detinator Server: NU
Detinator Steam: NU
Sex: Masculin
Puncte Reputatie: 393
felicitari noilor admini sa aveti grija de server si sa nu incalcati regulile, si pt concurs nu a fost cine stie ce, se putea si mai bine, alta data cand mai faceti concurs sa va ganditi mai mult la el cum trebuie fakut, si sa aveti mai multa grija de cum apuca playeri din diverse echipe.. oricum bravo a fost frumos totusi concursul unii sau ales si cu adimn
nYs Daca vam ajutat datimi un + sau un Mulumesc bb.cs-gothic.ro
Inchid topicul pentru evitarea posthunt-ului and offtopic-ului.
Felicitari noilor admini, tineti cu dintii de grad.
Nothing on Earth is moreCruelthanReality. (Exodius) Totul are un termen de expirare, chiar si omul. (Exodius) Some people just need a hug ... around the neck ... with a rope.(9Gag User) Suntem evoluati si nu ne cunoastem planeta. Suntem evoluati si lasam un continet sa moara de foame si boala. Suntem evoluati dar radem de prostia creata de mass-media. Suntem evoluati dar nu stim nimic. (Exodius) Am ajuns in era in care AI-ul unui joc depaseste coeficientul de inteligenta al multor oameni.(Exodius) The brain is the most amazing organ, it works all day, everyday, for all your life. Until you fall in love.(9Gag User) Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who you are. Creatii d-ale mele : Exodius.CFG | Reguli BB Script | Defused HUD | Script Harti Public | Script Harti GunGame
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum