Am si eu o problema cu steam-ul. O sa va arat o poza cu eraoare pe care mi-o da. In curand o sa am un key pentru activarea jocului cs 1.6 dar nu stiu de ce nu merge steam-ul. Iata pozele: P.S. Cateva luni in urma am avut un cracked steam si mergea no problem apoi a inceput sa dea un mesaj sa intru pe mail si sa pun un cod trimis de ei si l-am sters si cand am vrut sa pun steam normal imi da eroarea asta.Poate cineva stie ce trebuie de facut, va rog ajutatima.
Nu prea le am cu engleza dar este google tranlsate Dar poate stie cineva rezolvare acestei probleme ca am cautat pe net si mai sunt oameni care au asa problema si am urmat niste tutoriale dar nimic
Pare a fi asa dar eu cand dau la ignore nu vrea, imi zice asa: Si la ce bun as da eu la ignore daca vreau mai repede sa-mi rezolv problema cu steam-ul...posibil sa fi fost un bug sau ceva
Prima varianta nu merge. A 2-oa varianta sunt niste neintelgeri.Deci in folderul cu steam exista doar steam.dll, dar mss32_s.dll nu exista.Exista doar mss32.dll si se afla in foloder steam>bin.Si am decis sa le sterg si pe steam.dll si mss32.dll si la fel imi da aceiasi eroare
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum