Joined: 07 Sep 2011, 03:30 Posts: 389 Location: Terra Multumiri date: 2 Multumiri primite: 26 Nume Steam: Diamond @www.cs-gothic.ro
Arma Preferata: AK-47
Harta Preferata: zm_dust
Puncte Reputatie: 584
Lucrez de 4 zile in photoshop : uitati aici 3 creatii facute mai devreme: V1: V2: V3:
Cred ca sunt destul de frumoase pentru unele dintre primele creatii...acum astept si criticile voastre... Vreau sa primesc cat mai multe critici si sfaturi!!!
Daca te-am ajutat cu ceva da-mi un + sau un MULTUMESC!!! Dati-va cu parerea: diamond-t24887-42.html
RoKeeTer.
Post subject: Re: [Portofoliu] Diamond
Posted: 01 Feb 2012, 22:22
Membru Fidel
Joined: 08 Dec 2011, 19:53 Posts: 313 Location: Romania Multumiri date: 10 Multumiri primite: 20 Nume Steam: nnkteam138
Arma Preferata: Ak47,deagle,awp.
Harta Preferata: de_dust2
Puncte Reputatie: 315
Diamond wrote:
Lucrez de 4 zile in photoshop : uitati aici 3 creatii facute mai devreme: V1: V2: V3:
Cred ca sunt destul de frumoase pentru unele dintre primele creatii...acum astept si criticile voastre... Vreau sa primesc cat mai multe critici si sfaturi!!!
Mia imi place foarte mult V1 si V2 sunt misto
Dati si voi un pentru reputatie si un
str8[;x]
Posted: 02 Feb 2012, 20:10
Membru Fidel
Joined: 22 Oct 2011, 19:03 Posts: 562 Location: Undeva unde nu poti ajunge nici cu gandul .O_O Multumiri date: 43 Multumiri primite: 124 Nume Steam: str8[;x]
Arma Preferata: Ak-47 Gold
Harta Preferata: dr_grass
Puncte Reputatie: 2026
Ar cam trebuii sa schimbi tonul.Unul asa de "bogat" nu da bine. Si nu da bine de loc un scris ingrosat la un avatar.
THIS IS str8[;x] Muzic is My live. _____________________________________________
Diamond
Posted: 02 Feb 2012, 20:42
Admin Server
Joined: 07 Sep 2011, 03:30 Posts: 389 Location: Terra Multumiri date: 2 Multumiri primite: 26 Nume Steam: Diamond @www.cs-gothic.ro
Arma Preferata: AK-47
Harta Preferata: zm_dust
Puncte Reputatie: 584
str8[;x] wrote:
Ar cam trebuii sa schimbi tonul.Unul asa de "bogat" nu da bine. Si nu da bine de loc un scris ingrosat la un avatar.
Daca zici de avatarul de la primele creatii adaugate aici vreau sa iti spun ca era una din primele mele creatii in photoshop...
Daca te-am ajutat cu ceva da-mi un + sau un MULTUMESC!!! Dati-va cu parerea: diamond-t24887-42.html
Imi pare rau sa il contrazic pe str8[;x] dar tonul este perfect iar un scris ingrosat da farmec unui avatar:D. Parerea mea:P. BV ff frumoase v1 si v2:-bd
imi faci si mie te rog o imagine frumoasa cu numele nYs cum ti-ai fakut tu te rog daka da uite id meu nys_nrg multumesc
nYs Daca vam ajutat datimi un + sau un Mulumesc bb.cs-gothic.ro
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum