Joined: 01 Aug 2011, 19:35 Posts: 2137 Location: www.cs-gothic.ro Multumiri date: 118 Multumiri primite: 166 Nume Steam: vitaminaXyZ4
Arma Preferata: m4a1
Harta Preferata: bb_kyku,de_dust
Server preferat: BASE BUILDER
Cunostinte_CS: Foarte bune
Detinator Server: DA
Detinator Steam: DA
Sex: Masculin
Puncte Reputatie: 11300
Joined: 12 Nov 2011, 14:45 Posts: 263 Location: Adobe AE Multumiri date: 14 Multumiri primite: 23 Nume Steam: scaleo707
Arma Preferata: m4a1
Harta Preferata: de_dust2
Puncte Reputatie: 10653
HasHisH ;o wrote:
awS ;x wrote:
E frumoasa
OFFTOPIC:
Baga-i un border negru de 5-6 px sa arate mai bine
Ba nene, m-ai terminat cu borderu tau, tu la toate creatiile zici sa bage un border. Poate omul nu vreau, nu-i place. Nu te mai baga aiurea in treaba si nu mai invata lumea cum sa lucreze in ps.
Edit: Am uitat sa mentionez: Frumoasa creatia!
Nu suntem aici ca sa facem offtopic, sa revenim la creatie, nu la offtopic, omul (awS ;x) doar si`a zis parerea, HasHisH tu ar trebuii sa o respecti, nu sa o comentezi in acest fel, toata lumea se schimba dupa ce are gradul mai marisor
E foarte frumoasa creatia, bravo!
Edit: HasHisH te rog sa nu dai reply cu jigniri la acest mesaj.
Hashish copile,esti prost?:x La care creatie am mai comentat sa bage border ma?Ia arata-mi topicul acela . In plus nici nu am mai comentat despre nici o creatie de a lui.Uita-te mai bine in *** de spart.Si e o parere , ce sari asa?Vezi de treaba,nu-ti convine,stai pe fundul tau.
Scuze de Off.
Ady12
Post subject: Re: Dr.House
Posted: 11 Mar 2012, 20:25
Membru Incepator
Joined: 08 Mar 2012, 18:44 Posts: 88 Location: Brad Multumiri date: 3 Multumiri primite: 0 Nume Steam: Ady1214
Arma Preferata: M4a1
Harta Preferata: de_perfect_inferno
Puncte Reputatie: 205
Frumusica...daca nu ar avea stroke-ul house ar fi fost si mai frumos :P. Bravo oricum.
Iti place gothic cs? Atunci trebuie sa intrii si pe:
Daca ti-am fost de ajutor da-mi te rog un si/sau un
kEnZoR;x
Post subject: Re: Dr.House
Posted: 11 Mar 2012, 20:39
Membru Fidel
Joined: 17 Feb 2011, 00:44 Posts: 210 Location: Madrid, España. Multumiri date: 4 Multumiri primite: 4 Nume Steam: kEnZoR ;x @ www.cs-gothic.ro Arma Preferata: Ak-47
Harta Preferata: de_dust2
Avertismente: 1 din 3
Puncte Reputatie: 106
Dragutza, Felicitarii !
●Înainte de a începe navigarea pe forumul Cs-Gothic, postarea în anumite categorii , interacţiunea cu membrii,este recomandat citirea Regurile Comunitatii
●Ai primit un Mesaj Privat pe forumul Cs-Gothic in care îţi sunt adresate injurii , in care cineva îşi face reclama la site-ul propriu ? Soluţia este să îl reclami în subiectul Reclamatii Mesaje Private
●Ai fost neîndreptăţit de un membru al conducerii Cs-Gothic ? Îţi poţi rezolva problema cu membrul respectiv din staff in subiectul Reclamatii moderatorii - staff !
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum