Post subject: Re: Emblema Gothic CS Community - Led Bomba - Super
Posted: 28 Jan 2012, 11:22
Admin Server
Joined: 13 Nov 2011, 13:18 Posts: 404 Location: Pe forum.Citind noutati. Multumiri date: 110 Multumiri primite: 52 Nume Steam: crazywolf2
Arma Preferata: m4a1,ak47,knife
Harta Preferata: Toate hartile ZM,BB
Server preferat: ZOMBIE PLAGUE ADVANCE
Cunostinte_CS: Foarte bune
Detinator Server: NU
Detinator Steam: DA
Sex: Masculin
Avertismente: 1 din 3
Puncte Reputatie: 831
Super
Daca te-am ajutat dami un sau un . Daca nu am primit nimic inseamna ca nu te-am ajutat destul sau deloc. << Vestile bune vin mereu tarziu s-ar putea sa nu te mai gaseasca viu si stiu ca daca viata te ia la misto tre sa-ti faci rezervare din timp la http://www.cimitir.ro >>
Ma duc sa vanez semnaturi.
IkE.r0 *
Posted: 09 Feb 2012, 12:14
Admin Server
Joined: 08 Feb 2012, 17:55 Posts: 289 Multumiri date: 19 Multumiri primite: 32 Nume Steam: kodat10
Arma Preferata: qqq.
Harta Preferata: de_becuri
Cunostinte_CS: Execrabile
Detinator Server: NU
Detinator Steam: DA
Sex: Masculin
Puncte Reputatie: 385
E misto . O gasesti mai usor
xReDDxBuLLx
Posted: 06 Mar 2012, 11:43
Membru Incepator
Joined: 05 Mar 2012, 23:38 Posts: 63 Multumiri date: 5 Multumiri primite: 1 Nume Steam: gothic Best
Arma Preferata: ak47
Harta Preferata: deathrun_dojo
Posted: 11 Mar 2012, 17:40
Membru Fidel
Joined: 17 Feb 2011, 00:44 Posts: 210 Location: Madrid, España. Multumiri date: 4 Multumiri primite: 4 Nume Steam: kEnZoR ;x @ www.cs-gothic.ro Arma Preferata: Ak-47
Harta Preferata: de_dust2
Puncte Reputatie: 106
Foarte tare !! Tine-o tot asa .
●Înainte de a începe navigarea pe forumul Cs-Gothic, postarea în anumite categorii , interacţiunea cu membrii,este recomandat citirea Regurile Comunitatii
●Ai primit un Mesaj Privat pe forumul Cs-Gothic in care îţi sunt adresate injurii , in care cineva îşi face reclama la site-ul propriu ? Soluţia este să îl reclami în subiectul Reclamatii Mesaje Private
●Ai fost neîndreptăţit de un membru al conducerii Cs-Gothic ? Îţi poţi rezolva problema cu membrul respectiv din staff in subiectul Reclamatii moderatorii - staff !
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum