Daca vreti sa ajutati Gothic CS Community , sau sa facem parteneriat, copiati codul minibannerului nostru si adaugati-l pe site-ul dumneavoastra !
Nu facem parteneriat cu oricine, ci doar cu comunitati cat de cat dezvoltate, adica cele care au un trafic zilnic de cel putin 500 vizitatori unici pe zi. Nu facem parteneriate cu site-uri recent deschise.
Ok, voi face curand in footer-ul forumului o sectiune de parteneri si voi adauga si minibannerul tau. Recomand sa scoti GTop, nu te referreaza deloc, decat tu pe ei. Eu tocmai am renuntat la ei din aceste motive. Pune mai bine WTA - gratuit si bun, sau trafic,ro (costa).
Am inceput sa facem parteneriate, cei interesati sa lase aici codul minibannerului lor. Nu facem parteneriat cu oricine, ci doar cu comunitati mari! Extaziuss, daca mai esti interesat, afiseaza bannerul nostru pe site la voi si facem parteneriat.
Nume site:UnrealGamers.Org Vechime site: 1 anisor Link site: http://www.unrealgamers.org Utilizatori inregistrati/posturi/mesaje forum:Total mesaje 2393 | Total subiecte 469 | Total membri 180 | Cel mai nou membru zehoophieli De unde ai auzit de noi: de pe net
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum