Pentru cei cu Counter-Strike NonSteam: DownloadatiGothic CS Community GameMenu : Link
Dezarhivati oriunde pe hard si va rezulta un folder numit "resource" Intrati apoi unde aveti instalat cs-ul in folderul cstrike si puneti folderul resource peste cel existent.
Pentru cei cu Counter-Strike Steam: Downloadati fisierul GameMenu.res : Link si puneti-l in cstrike - resource peste cel existent
Deschideti apoi cs-ul si veti avea in meniu toate adresele dns ale serverelor comunitatii, cu un click va puteti conecta la care doriti:
Post subject: Re: GUI Gothic CS Community ( conectare rapida din meniu la
Posted: 09 Jul 2010, 01:40
OOO DA asta e super tare...mi s a intamplat odata sa nu mearga find servers, si trebuia sa tot ies, sa caut ip uk serverului, sa dau connect in consola etc etc dar acuma dintr un click e gata...felicitari:)
never?!
si eu exact ca si killer doar ca eu cnd intru la favorites ma scoate din cs akm nu mai trb sa tot dau din consola ms e tare
zbangfx-
Posted: 11 Aug 2010, 11:17
Membru Veteran
Joined: 06 Aug 2010, 21:14 Posts: 2299 Multumiri date: 126 Multumiri primite: 216 Server preferat: PUBLIC
Cunostinte_CS: De incepator
Detinator Server: DA
Detinator Steam: DA
Sex: Masculin
Puncte Reputatie: 6796
GJ
Voices in the air I hear ‘em loud and clear Telling me to listen Whispers in my ear Nothing can compare I just wanna listen
• a.L.y.n •
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum