Harta comunitatii: de_gothicCS • Creatii Gothic CS • Forum CS Gothic - Tutoriale Counter Strike - Server CS
It is currently 23 May 2012, 01:51

Mobile Payments by Fortumo

Page 2 of 8 [ 53 mesaje ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next
Your Ad Here
Author Message
 Post subject: Harta comunitatii: de_gothicCS
PostPosted: 26 Jul 2010, 23:44 
Admin Server

Multumiri date: 14
Multumiri primite: 126
Puncte Reputatie: 2856
Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Your Ad Here
O harta creata de mine pentru comunitatea Gothic CS:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Ultima oară modificat de Neon@I pe 28 Jul 2010, 22:55, modificat 1 dată în total.

Follow Gothic CS Community:
ImageImageImageImageImageImageImageImageYahoo! Mess
Subdomeniile Gothic CS Community:
Inscrie-ti site-ul / forumul / blogul in Directorul WEB sau in TOP 99 Siteuri
Vrei Redirecte Contorizate + Evidenta Online ? C L I C K !
Cauti raspunsuri la intrebarile tale? Intreaba AICI! - Click!
Topsites | Director Web | Evidenta Redirecte | Concurs premii STEAM
Portal CS | Upload Imagini | Photoshop | Invisible Detector | Video Gothic
Download Counter-Strike 2010 Gothic Edition v5.0
Download Toolbar Gothic CS Community v4.0
Creatiile Comunitatii Gothic CS | Joaca acum 700 joculete online!
Image
Yahoo! Messenger

Pentru acest mesaj, autorul Neon@I a primit multumiri de la 6 membri: d3v1l, Erader, jasonx, octavel, Tedy, Zyrnox
Rating:15.4%

Profile  

Post subject: Re: Harta comunitatii: de_gothicCS
PostPosted: 27 Jul 2010, 13:09 
Administrator

Multumiri date: 329
Multumiri primite: 1236
Your Ad Here
Foarte reusita.
Felicitari ! [sHa_clap2.gif]

Profile  

PostPosted: 27 Jul 2010, 16:39 
Administrator

Multumiri date: 83
Multumiri primite: 154
Puncte Reputatie: 8174
Your Ad Here
Buna treaba, arata bine, are de toate... cascade, apa mica, apa mare, pod, mai multe nivele, inside... insa are si cateva buguri/inconveniente...
Deci:
1. Cand esti pe harta, te trezesti deodata in apa, sus.
2. Langa T, urci scara aia din interior spre acoperis si acolo poti sa te urci pe harta. Se intampla si aici chestia cu apa, insa mai e o chestie. Undeva mai in spatele cladirii, unde se termina textura poti sa cazi si nu ai cum sa iesi de acolo.
3. Avionul acela are o fasie prin care poti sa vezi, parca e spart. Nu deranjeaza cu nimic, doar la aspect.
4. X-ul e prea inchis. Mic, cu doar usa aceea prin care poti sa intri, il face aproape imposibil de abordat. Adica daca stau 2 CT buni sa apere usa, nu prea ai cum sa intri. La fel si invers, daca bomba e pusa. Ar trebui modificat pe acolo ceva. Chestiile alea doua rosii din interior, cand le atingi, se aude sunetul cum ca ai pierde HP, sare si sange, dar nu se intampla nimic.
Ar fi foarte foarte indicat inca un X, undeva in cealalta parte a hartii, ca e destul de mare.
5. La cascade, e buna ideea, dar ar trebui finisata putin curgerea. Adica, ar trebui sa se opreasca cand intalneste nivelul apei de jos, caci acolo unde se intersecteaza, apare in apa ca si o pelicula si e putin aiurea.
Tot la cascade, cea dinspre terro, dupa ce ai intrat in ea, exista o portiune fara apa. Se termina dintr-o data apa si apoi incepe din nou. Si tot acolo, in interior, in 'pestera' aia, mai exista o cascada care la un moment dat curge prin piatra. Asta nu e asa important.
6. Podul acela, stiu ca ai vrut sa il faci spart, dar odata cazut de pe el, nu ai nicio posibilitate sa treci in cealalta parte a hartii. Vreau sa zic in partea dreapta, cum vii dinspre terro.
7. In cele doua baze, e prea mult loc liber. O cutie, un copac, ceva... ar mai umple harta. Am vazut ca ai pus ceva cutii la terro...

Cam astea ar fi la prima vedere. Sper ca am exprimat destul de clar ce am avut de zis. Vin cu niste printuri eventual, daca nu m-am facut inteles.
Deci, cu bugurile reparate, ar putea fi o harta grozava. Are 2.2 MB, e acceptabil, nu vrem sa se plictiseasca playerii pana o descarca...

[emoticon gothic cs.gif]
 Profile  

PostPosted: 27 Jul 2010, 16:43 
Admin Server

Your Ad Here
Zyrnox wrote:
Buna treaba, arata bine, are de toate... cascade, apa mica, apa mare, pod, mai multe nivele, inside... insa are si cateva buguri/inconveniente...
Deci:
2. Langa T, urci scara aia din interior spre acoperis si acolo poti sa te urci pe harta. Se intampla si aici chestia cu apa, insa mai e o chestie. Undeva mai in spatele cladirii, unde se termina textura poti sa cazi si nu ai cum sa iesi de acolo.
3. Avionul acela are o fasie prin care poti sa vezi, parca e spart. Nu deranjeaza cu nimic, doar la aspect.
4. X-ul e prea inchis. Mic, cu doar usa aceea prin care poti sa intri, il face aproape imposibil de abordat. Adica daca stau 2 CT buni sa apere usa, nu prea ai cum sa intri. La fel si invers, daca bomba e pusa. Ar trebui modificat pe acolo ceva. Chestiile alea doua rosii din interior, cand le atingi, se aude sunetul cum ca ai pierde HP, sare si sange, dar nu se intampla nimic.
Ar fi foarte foarte indicat inca un X, undeva in cealalta parte a hartii, ca e destul de mare.
5. La cascade, e buna ideea, dar ar trebui finisata putin curgerea. Adica, ar trebui sa se opreasca cand intalneste nivelul apei de jos, caci acolo unde se intersecteaza, apare in apa ca si o pelicula si e putin aiurea.
Tot la cascade, cea dinspre terro, dupa ce ai intrat in ea, exista o portiune fara apa. Se termina dintr-o data apa si apoi incepe din nou. Si tot acolo, in interior, in 'pestera' aia, mai exista o cascada care la un moment dat curge prin piatra. Asta nu e asa important.
6. Podul acela, stiu ca ai vrut sa il faci spart, dar odata cazut de pe el, nu ai nicio posibilitate sa treci in cealalta parte a hartii. Vreau sa zic in partea dreapta, cum vii dinspre terro.
7. In cele doua baze, e prea mult loc liber. O cutie, un copac, ceva... ar mai umple harta. Am vazut ca ai pus ceva cutii la terro...

Cam astea ar fi la prima vedere. Sper ca am exprimat destul de clar ce am avut de zis. Vin cu niste printuri eventual, daca nu m-am facut inteles.
Deci, cu bugurile reparate, ar putea fi o harta grozava. Are 2.2 MB, e acceptabil, nu vrem sa se plictiseasca playerii pana o descarca...

Superpertinent, voi tine cont. Acolo unde urci pe harta, nu e apa, e cerul si l-am facut intentionat mai gros in latime ca sa poti merge. Daca vrei, il subtiez si anulez posibilitatea asta.
In rest, foarte bine ca mi-ai spus!

Image
Yahoo! Messenger
 Profile  

PostPosted: 27 Jul 2010, 17:24 
Admin Server

Multumiri date: 32
Multumiri primite: 101
Puncte Reputatie: 4968
Your Ad Here
Ai de facut asa :

1. 2 bmb site-uri .
2. la bmb site-ul actual scoate gardu si darama casa. Lasa-l in aer liber .
3. cel de-al doilea bmb site pune-l pe la jumatatea hartii astfel incat sa ajunga si tero si ct in acelasi timp .
4. mai scoate din muntii aia de la tero din baza . parca e harta de climb .

Daca nu ma asculti iti spun si ce se va intampla :

1. Toti se vor urca pe harta .
2. Toti de la ct se vor duce in x si e aproape imposibil sa mai plantezi bomba .

Image
Image
 Profile  

PostPosted: 27 Jul 2010, 17:32 
Administrator

Multumiri date: 83
Multumiri primite: 154
Puncte Reputatie: 8174
Your Ad Here
Neon@I wrote:
Zyrnox wrote:
Deci:

Superpertinent, voi tine cont. Acolo unde urci pe harta, nu e apa, e cerul si l-am facut intentionat mai gros in latime ca sa poti merge. Daca vrei, il subtiez si anulez posibilitatea asta.
In rest, foarte bine ca mi-ai spus!

Cerul, cerul, am vazut ca e mai lat, da'... uite:
Normal:
Image

Apa:
Image

Si sunetul e ca si la apa, deci... e cam apa. Drept dovada uite pana unde am 'inotat'.
Asta e deasupra 'cerului':
Image
Image

Din 'cer':
Image

Aici sunt fazele de la cascade:

Image
Ar fi ok sa se termine curgerea la linie, sau cumva sa nu se vada partea hasurata.

Aici e portiunea fara apa (intre linii):
Image

Aici e 'piatra permeabila':
Image

Aici am mai spus ca ar fi ok ceva sa treci dincolo, niste cutii, o scara, ceva...
Image

Avionul:
Image

Baza CT, pustie:
Image

[emoticon gothic cs.gif]
 Profile  

PostPosted: 27 Jul 2010, 18:36 
Administrator

Multumiri date: 1483
Multumiri primite: 1366
Arma Preferata: M4A1
Harta Preferata: de_tuscan
Puncte Reputatie: 35971
Your Ad Here
Eu ti-am spus ceva recomandari pe privat, vad ca nu ai tinut cont de ele, in fine.
Ideea era cu scarile, peste tot, odata cazut, esti descoperit si nu ai ce sa faci, te trezesti intre ziduri inalte sau intre chestiuni pe care nu poti sa te urci, plus ca trebuie sa reiei traseul, sau sa dai ocol, e aiurea, parerea mea.

Apa de sub scara rupta e adanca rau si eu nu ii vad rostul.

Portiuni superioare exista din belsug pe ziduri, dar nu ai cum sa ajungi la ele, nu exista scara / cutii etc.

Ai uitat de scrisul / bannerele Gothic CS de care vorbeam

x - ul nu este marcat, bune ar fi 2 ca sa fortam putin camperii, un marcaj A-> sau B-> ar fi binevenite, sau un X pe pamant.

In rest, e ok harta.

Reteaua Gothic:
Jocuri Online Image Raspuns.Net Image English Tutorials Image Forum Animale de Companie Image Portal CS

Hosting Servere Image Test CS Image Download CS Gothic 2012 Image Parodie CS-GothicImageEvidenta Redirecte

PhotoshopImageDownload Toolbar Gothic Image Creatii Gothic CS Image Reguli Forum Image Suport CS - Servere
Socializeaza cu Gothic CS Community : [respect-023.gif]
Contact: id mess: csgothicro - NU dati add pentru a cere ajutor, acesta se ofera
doar la topicurile de suport de pe forum - nu pe mess, nu prin mesaje private !
 Profile  

PostPosted: 28 Jul 2010, 22:59 
Admin Server

Your Ad Here
UPDATE
oK, am anulat posibilitatea de a mai inota prin harta, am creat 2 X-uri (1 ramane in casa si celalalt e in baza la CT), am creat 2 puncte de teleport: tero urca pe cascada. CT urca pe prima cladire. Daca ar mai fi ceva, un anunt e binevenit.
Ca sa pun o imagine cu gothic, ar trebui sa creez un nou .wad si ar dura la download. Fara .wad nu merge harta s.a.m.d.
X-urile nu am cum sa le pun pentru ca singurele texturi sunt cele din dust si as zapaci iarba de jos.

Ultima oară modificat de Neon@I pe 29 Jul 2010, 07:22, modificat 1 dată în total.

Image
Yahoo! Messenger
 Profile  

Re: Harta comunitatii: de_gothicCS Top

Page 2 of 8 [ 53 mesaje ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next