Membru din: 04 Iul 2010, 22:18 Mesaje: 1274 Localitate: Las Vegas Multumiri date: 22 Multumiri primite: 33 Detinator Steam: NU
Detinator Server: NU
Puncte Reputatie: 458
Foarte tare neon@i respect!
Imi tarasc bocancii grei prin nisip si praf Amuzat,distrat ca Basescu prin Irak Mi se rupe inima cand vad oameni amarati si p**a cand vad politicieni corupti,omorati. Muzica asta iti zguduie peretii... Din noapte asta Pana la sfarsitul vietii
Membru din: 04 Iul 2010, 22:18 Mesaje: 1274 Localitate: Las Vegas Multumiri date: 22 Multumiri primite: 33 Detinator Steam: NU
Detinator Server: NU
Puncte Reputatie: 458
is a god with all staff of (sper ca am scris bn )
Imi tarasc bocancii grei prin nisip si praf Amuzat,distrat ca Basescu prin Irak Mi se rupe inima cand vad oameni amarati si p**a cand vad politicieni corupti,omorati. Muzica asta iti zguduie peretii... Din noapte asta Pana la sfarsitul vietii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum