România a semnat, pe 26 ianuarie, Acordul Comercial de Combatere a Contrafacerii, ACTA, un tratat care a stârnit controverse şi despre care unele voci spun că ar putea duce la crearea unei "dictaturi pe internet".
Va explic cum sta treaba: Daca eu doresc sa trimit o poza prin e-mail, imi este scanata prima data de furnizorul de internet, daca se dovedeste ca nu am respectat drepturile de autor ma poate lasa fara conexiune la internet, sa-mi blocheze contul de e-mail, sau chiar mai rau sa ajung la inchisoare.
Pentru acest mesaj, autorul myself. a primit multumiri de la: d3v1l
Rating:2.6%
kr0m
Post subject: Re: Jos ACTA!
Posted: 31 Jan 2012, 09:44
Membru Fidel
Joined: 25 Jun 2011, 17:31 Posts: 338 Location: Craiova :D Multumiri date: 11 Multumiri primite: 10 Nume Steam: gaideN
Arma Preferata: AK 47
Harta Preferata: De_kabul32
Puncte Reputatie: 440
Crezi ca duce undeva ca "strigam" noi aici pe forum "Jos ACTA" ? Romania a semnat acest tratat pentru a se baga in seama cu celelalte tari participante. [Parerea mea]
Alu
Posted: 31 Jan 2012, 12:43
Membru Veteran
Joined: 29 Jun 2011, 12:33 Posts: 2918 Location: Timisoara Multumiri date: 174 Multumiri primite: 151 Nume Steam: Alu
Arma Preferata: M4a1 & Deagle
Harta Preferata: fy_jungle
Puncte Reputatie: 11024
myself. wrote:
România a semnat, pe 26 ianuarie, Acordul Comercial de Combatere a Contrafacerii, ACTA, un tratat care a stârnit controverse şi despre care unele voci spun că ar putea duce la crearea unei "dictaturi pe internet".
Va explic cum sta treaba: Daca eu doresc sa trimit o poza prin e-mail, imi este scanata prima data de furnizorul de internet, daca se dovedeste ca nu am respectat drepturile de autor ma poate lasa fara conexiune la internet, sa-mi blocheze contul de e-mail, sau chiar mai rau sa ajung la inchisoare.
Asta este o dictatura!! Se pare ca se duce internetul liber..
Acum sincer.. Eu nu prea cred ca ceea ce ai spus tu in al doilea alineat se va intampla...De fapt, eu nu cred ca Acta e reala... Asa cum e si o lista cu siteurile deja "lucrate" de Acta, in care scrie ca mediafire a sters continutul sau, chestie care nu este adevarata fiind verificata de membrii din stafful nostru + prietenii din strainatate.
Un furnizor de internet local de la un sat sau un cartier, nu va scana el toate chestiile care le trimiti tu prin mail, skype, messenger etc etc... si chiar daca ar face o, nu are puterea sa blocheze contul de e-mail. Contul de e-mail il pot bloca doar furnizori contului, de exemplu gmail -> google . Si nu cred eu ca un furnizor de internet uitat de lume va face vreo "intelegere/contract" cu ditamai googleul ca sa iti inchida tie contul...
In plus, din cate am inteles, datorita Actei... poate disparea youtube, facebook si etc... nume mari al onlineului, lucru care este imposibil, deoarece inchiderea acestor siteuri va aduce pagube uriase lui google, facebook etc... si SUNT sigur ca vor da in judecata Acta... iar cand te da in judecata mai multe nume mari din internet... GARANTEZ ca Acta nu va avea banii nici de judecata, dar apoi pentru platirea eventualelor pagube.
Enthusiastic blogger, wannabe web designer & philosopher,1st webdesignerreader.
'A man who wants to lead the orchestra must turn his back on the crowd.'
Google, Facebook, Youtube ( Care e tot Google ) vor da in judecata MPAA, Sony, VEVO, Mountain Pictures, etc etc etc. Ghici cine castiga?
Nothing on Earth is moreCruelthanReality. (Exodius) Totul are un termen de expirare, chiar si omul. (Exodius) Some people just need a hug ... around the neck ... with a rope.(9Gag User) Suntem evoluati si nu ne cunoastem planeta. Suntem evoluati si lasam un continet sa moara de foame si boala. Suntem evoluati dar radem de prostia creata de mass-media. Suntem evoluati dar nu stim nimic. (Exodius) Am ajuns in era in care AI-ul unui joc depaseste coeficientul de inteligenta al multor oameni.(Exodius) The brain is the most amazing organ, it works all day, everyday, for all your life. Until you fall in love.(9Gag User) Make no mistake between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who you are. Creatii d-ale mele : Exodius.CFG | Reguli BB Script | Defused HUD | Script Harti Public | Script Harti GunGame
madness
Posted: 31 Jan 2012, 15:04
Admin Server
Joined: 13 Jul 2010, 10:27 Posts: 1317 Location: Stockholm Multumiri date: 43 Multumiri primite: 38 Nume Steam: Vlad # Insanity is Needed
Arma Preferata: AK47/M4A1/AWP/USP
Harta Preferata: de_train
Cunostinte_CS: Bune
Detinator Server: DA
Detinator Steam: DA
Sex: Masculin
Puncte Reputatie: 2124
Alu wrote:
myself. wrote:
Asta este o dictatura!! Se pare ca se duce internetul liber..
Acum sincer.. Eu nu prea cred ca ceea ce ai spus tu in al doilea alineat se va intampla...De fapt, eu nu cred ca Acta e reala... Asa cum e si o lista cu siteurile deja "lucrate" de Acta, in care scrie ca mediafire a sters continutul sau, chestie care nu este adevarata fiind verificata de membrii din stafful nostru + prietenii din strainatate.
Un furnizor de internet local de la un sat sau un cartier, nu va scana el toate chestiile care le trimiti tu prin mail, skype, messenger etc etc... si chiar daca ar face o, nu are puterea sa blocheze contul de e-mail. Contul de e-mail il pot bloca doar furnizori contului, de exemplu gmail -> google . Si nu cred eu ca un furnizor de internet uitat de lume va face vreo "intelegere/contract" cu ditamai googleul ca sa iti inchida tie contul...
In plus, din cate am inteles, datorita Actei... poate disparea youtube, facebook si etc... nume mari al onlineului, lucru care este imposibil, deoarece inchiderea acestor siteuri va aduce pagube uriase lui google, facebook etc... si SUNT sigur ca vor da in judecata Acta... iar cand te da in judecata mai multe nume mari din internet... GARANTEZ ca Acta nu va avea banii nici de judecata, dar apoi pentru platirea eventualelor pagube.
Leonard0s : Acum dau defuse la bomba , am omorat 3 adversari .. si aveam usp !
The REAL "madness" is back ! Fuck off with all the clones and fans !
Alu
Posted: 31 Jan 2012, 15:46
Membru Veteran
Joined: 29 Jun 2011, 12:33 Posts: 2918 Location: Timisoara Multumiri date: 174 Multumiri primite: 151 Nume Steam: Alu
Arma Preferata: M4a1 & Deagle
Harta Preferata: fy_jungle
Puncte Reputatie: 11024
Exodius wrote:
Google, Facebook, Youtube ( Care e tot Google ) vor da in judecata MPAA, Sony, VEVO, Mountain Pictures, etc etc etc. Ghici cine castiga?
Nu stiu de unde scoti tu ... si restul lumii "stirile astea". Si eu pot face un site ii cumpar host la sfarsit va fi pun GoogleNews.com si scriu ca Basescu e shemale... asta nu inseamna ca e adevarata stiriea mea.
Cata lume a auzit de Google si cata lume a auzit de firmele mentionate de tine ? Inafara de Sony, nici macar 10% dintre internauti/cinefili/muzicieni etc nu au auzit de MPAA, VEVO etc...
Odata cu renumele... apare si popularitatea si banetul.
OFFTOPIC:
Madness ai un plus pentru sprijin!
Enthusiastic blogger, wannabe web designer & philosopher,1st webdesignerreader.
'A man who wants to lead the orchestra must turn his back on the crowd.'
Si mie mi se pare foarte aiurea totul si chiar bizar.
Dar cine stie, poate dupa Megaupload urmeaza si altii..Dar sper ca nu. Orice ar incerca ei, piraterie tot va exista, se chinuie sa stinga becul sufland in el.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum