V-as ruga sa terminati, i s-a explicat de ce nu mai are admin, s-a ofticat, a plecat. Daca asa stau treburile, ne pare rau, bafta in continuare, nu se incheie lumea aici pentru niciuna dintre parti...
gogu629
Post subject: Re: LISTA ADMINILOR -----> update permanent!
kBn a tinut IN TOTAL aproape 7 ore redirecte si a redirectat 33 playeri de cand am inceput cu redirectele contorizate. mie mi se pare extrem de putin. clasament anual: (pozitia 45) http://www.cs-gothic.ro/RedirectStats/anual.php
apoi, pe forum, activitate la fel de slaba. acesta este motivul pentru care i-am scos adminul, plus ca joaca cu 'nspe nickuri.
ca e activ pe server, este clar. daca doriti sa-i redati adminul, cei cu acces la ftp, aveti aceasta posibilitate.
V-as ruga sa terminati, i s-a explicat de ce nu mai are admin, s-a ofticat, a plecat. Daca asa stau treburile, ne pare rau, bafta in continuare, nu se incheie lumea aici pentru niciuna dintre parti...
Daca tu ti-ai pierde rangul adminul, n-ai fi frustrat nu
Raspuns pentru Kony, chiar daca nu mai poti sa vii cu replica, poti sa citesti : Nu, n-as fi chiar deloc frustrat! Nici macar n-as cere vreo explicatie. Daca m-as trezi fara rang, inseamna ca s-a intamplat ceva si cineva a avut un motiv intemeiat sa ma lase fara el.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum