Post subject: [Tutorial]Modificare grupuri needitabile
Posted: 28 Dec 2011, 10:33
Membru Fidel
Joined: 26 Dec 2010, 15:38 Posts: 521 Location: Craiova Multumiri date: 31 Multumiri primite: 71 Nume Steam: alecs-zeus
Arma Preferata: mp5
Harta Preferata: de_dust2
Server preferat: PUBLIC
Cunostinte_CS: Foarte slabe
Detinator Server: NU
Detinator Steam: DA
Sex: Masculin
Puncte Reputatie: 1645
In acest tutorial va voi arata (ceea ce multi stiu deja) cum sa modificati numele de la grupurile ,,nemodificabile,, ale legendei si prin asta ma refer asupra grupurilor urmatoare:Administrators,Global Moderators,Registered Users.Acestea sunt cele 3 grupuri mari si tari pe care nu le puteti modifica decat daca bagati pack-ul de limba romana.Eu va voi arata cum sa le modificati fara niciun pack si cum doriti dvs. 1-Intram pe host in root/path-ul de la forumul tau/language/limba ta/common.php ,il salvam undeva si il deschidem cu notepad ++ 2-Cautam
,modificati cum doriti. 6-Salvati apoi urcati fisierul pe host in root/path-ul forumului/language/limba dorita/ si voila!Ar trebui sa va mearga. Cu acest tutorial cred ca am deschis la multii ochii,si cred ca v-ati dat seama ca puteti face mai multe.
Inca o data va spun ,fisierul common.php sa fie editat cu notepad ++,altfel veti avea erori pe forum. Daca aveti intrebari ,eu sunt gata sa va ajut! Tutorial creat de PlaY4FuN pentru cs-gothic!
Vip^Crysty
Post subject: Re: [Tutorial]Modificare grupuri needitabile
Post subject: Re: [Tutorial]Modificare grupuri needitabile
Posted: 29 Dec 2011, 15:16
Membru Fidel
Joined: 26 Dec 2010, 15:38 Posts: 521 Location: Craiova Multumiri date: 31 Multumiri primite: 71 Nume Steam: alecs-zeus
Arma Preferata: mp5
Harta Preferata: de_dust2
Server preferat: PUBLIC
Cunostinte_CS: Foarte slabe
Detinator Server: NU
Detinator Steam: DA
Sex: Masculin
Puncte Reputatie: 1645
Acest tutorial te ajuta sa redenumesti grupurile Administrators,Global moderators si Registered users (sunt in legenda jos) fara sa bagi pack-ul cu limba romana pe forum
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum