Search • Forum CS Gothic - Tutoriale Counter Strike - Server CS
It is currently 23 May 2012, 17:17

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Mobile Payments by Fortumo

Căutarea a găsit 3222 rezultate
Caută aceste rezultate:

Author Message

Forum: Pluginuri CS   Topic: Admin Dropkick

Post subject: Admin Dropkick
Posted: 01 May 2012, 19:32 

Replies: 0
Views: 133

Descriere : Ai avut vreodata un noob enervant in servarul tau caruia nu ai vrea sa-i dai kick dar ai vrea sa ii trimiti un mesaj? Admin Dropkick este raspunsul! Cu aceasta comanda vei zbura in aer in timp ce vei lua o postura Mortal Kombat. Vei continua sa zbori catre "target" la o mare v...

Forum: Cereri resurse   Topic: Cerere Addons HNS

Post subject: Re: Cerere Addons HNS
Posted: 01 May 2012, 19:21 

Replies: 6
Views: 251

Buna ziua ! Doresc si eu un addons de hns care sa aiba: 1. Gravity 800 2. Comanda /medic . Doresc ca atunci cand o solicitam sa ne dea +50hp iar maximul de hp sa fie de 160. 3. Numele si scrisul adminilor sa fie colorat va rog. 4. Sa se lipeasca grenazile de ct-ul in spre care a fost aruncat. 5. Un...

Forum: Addonsuri CS   Topic: Addons CSDM Respawn By Mycula [Linux]

Posted: 01 May 2012, 18:53 

Replies: 2
Views: 193

Cum sa zici ma ca e facut de tine si nu e testat... L-ai gasit undeva l-ai downloadat si lai reuploadat cu acel "by Mycula" :-j Macar l-ai downloadat sa vezi daca e facut de mine sau nu?... Nu l-am testat pentru ca nu am unde, da daca te uiti in el sau il testezi iti vei da seama de cine ...

Forum: Addonsuri CS   Topic: Addons CSDM Respawn By Mycula [Linux]

Posted: 01 May 2012, 15:24 

Replies: 2
Views: 193

Descriere : Addons cu modul CSDM pe Linux, dar din pacate addonsul nu a fost testat, cine downloadeaza addonsul si il testeaza il rog sa posteze in acest topic daca da vreo eroare sau are bug-uri. Contine : [*] AmxModX [*] Metamod [*] Booster Autor: Mycula Sursa Aici Versiune: 1.0 Download : Link 1...

Forum: Cereri resurse   Topic: Cerere CFG cu speed

Post subject: Re: Cerere CFG cu speed
Posted: 30 Apr 2012, 12:21 

Replies: 1
Views: 218

cfg-bhop-cu-viteza-t25840.html
http://head.taro.tv/t1854-cfg-deathrun-cu-speed

Forum: Recycle Bin   Topic: Comunitatea se inchide

Post subject: Re: Comunitatea se inchide
Posted: 27 Apr 2012, 19:03 

Replies: 269
Views: 52381

Wtf eu acuma am vazut topicu asta, chiar vorbiti serios?

Forum: Cereri resurse   Topic: Plugin amx_who si User !

Posted: 25 Apr 2012, 20:52 

Replies: 6
Views: 339

amx_who.sma amx_who.amxx amx_who (in consola) Info(Optional): #include <amxmodx> #include <amxmisc> #define MAX_GROUPS 7 new g_groupNames[MAX_GROUPS][] = { ".::[ Owner ]::.", ".::[ GoD ]::.", ".::[ Semi-God ]::.", ".::[ Moderator ]::.", ".::[ Administrat...
Sort by:  
Page 1 of 461 [ Căutarea a găsit 3222 rezultate ]

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Jump to: