După cum spune şi titlul, nu ştiu de ce nu merge thanks mod. L-am luat pe acela de pe site-ul oficial, am intrat în fişierul .xml, am făcut exact ca acolo numai că:
În fişierul styles/subsilver2/template/forumlist_body.html nu găsesc linia:
Cauta in fisiere pe bucati, nu intreaga linie deodata. Cauta, spre exemplu, {forumrow.L_SUBFORUM_STR}</strong> in loc de toata linia si vezi sa nu mai existe aceasta sintagma in alte locuri in fisierul care trebuie modificat, sa nu adaugi codul unde nu trebuie....
Continutul sintagmei care trebuie cautata este orientativ, nu trebuie sa fie exact la fel ca in instructiuni.
Oricine poate raspunde, nu exista "bagat peste mine" aici...
Daca doar imaginea nu apare, poate e clasica problema cu imaginile. Adica ai instalat pe forum si limba engleza si cea romana, modul se instaleaza pe engleza si imaginile apar doar la utilizatorii care au setata limba engleza.
Pune imaginile si in folderul ro, sau daca nu ai acel folder, creeaza-l si pune in el imaginile. Apoi clear cache si vezi daca merge.
Ti-am editat si al doilea fisier, dar daca il ai tu si ai mai modificat ceva prin el pentru alte moduri instalate, pune-l pe al tau sa ti-l editez si pe ala. Momentan eu ti l-am modificat pe cel default.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum