Va spun din start ca aceasta este decat o parodie, fara semnificatii sau conotatii ascunse, deci nu trebuie sub nicio forma sa va simtiti vreunul afectati de acest clip. Este doar o parodie. Astept pareri sincere din partea tuturor. Clipul este postat si pe channelul YouTube al comunitatii: http://www.youtube.com/user/csgothic
Gj D3v1l. ii foarte frumos , si in accelasi timp are si ceva adevar in el.
eu am ceva momente in clip:)) iti fac reclamatie:))
Ultima oară modificat de Politzia. pe 23 Feb 2011, 22:16, modificat 1 dată în total.
@ Edit : Am avut norocul sa-l prind adineauri pe public si i-am tras un demo, rezultatul m-a incantat. Da Garcea, eu eram "Burebista cel gras". By FrostByte
LeGeNd^KiLLeR
Post subject: Re: Parodie Counter-Strike Gothic CS Community
Posted: 23 Feb 2011, 22:17
Membru Veteran
Joined: 04 Jul 2010, 14:36 Posts: 5214 Location: Micul Paris Multumiri date: 161 Multumiri primite: 337 Server preferat: SERVERELE DE MECIURI
Cunostinte_CS: Medii
Detinator Server: DA
Detinator Steam: DA
Sex: Masculin
Puncte Reputatie: 17530
Deci e exceptional filmuletu ) Cica : "mi-a dat destroy bulangiu" d3v1l am zis ca mori la final la cata galagie ai facut ti se umflasera venele gatului
GJ !!
Ca tot am vazut comentu lu Politzia. Videoul e facut la misto , dar nu stiu daca d3v1l stie ca treaba sta cam 65% din ce este in video
Tedy
Though no one can go back and make a brand new start, anyone can start from now and make a brand new ending. Never too old, never too bad, never too late, never too sick to start from scratch once again. A great man said: 'The best way to predict your future is to create it'.
I'm out.
Re: Parodie Counter-Strike Gothic CS Community
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum