Foarte frumoasa inventie foarte multi viziatori pot cauta ceva anume si pot sa vada linkul fara sa se inregistreze
Conecteaza-te pe serverele noastre,incearca-le pe toate si nu o sa regreti. Public.cs-gothic.ro Dr.cs-gothic.ro Dr2.cs-gothic.ro GG.cs-gothic.ro BB.cs-gothic.ro Surf.cs-gothic.ro Zm.cs-gothic.ro
Andi-
Post subject: Re: Phpbb3 - ascundere link sau text pentru vizitatatori
Am si eu problema urmatoare. Am avut o tema instalata si am avut acest mod bagat si a functionat. Acum am instalat o noua tema si cand pun hide pe un link apare si ON si OFF in acelasi timp ,iar pe tema veche apare doar OFF sau ON si pe orice tema la posturile vechi in care am folosit hide nu mai apare acel Guard. Apare doar la posturile noi.
razvik
Salutare. De functionat functioneaza, probabil daca nu va merge ati uitat ceva sau nu ati modificat corect.
Din cate vad ascunderea linkurilui la tutorialul asta se face pe baza unui cod BB. Cunoaste cineva un alt mod prin care sa se ascunda automat orice detectare de link? Ca sa nu mai dam de fiecare data click hide
Multumesc
UN RATAT
Posted: 06 Apr 2012, 12:52
IDIOT
Joined: 25 Jan 2012, 19:15 Posts: 742 Location: www.cs-gothic.ro/forum Multumiri date: 35 Multumiri primite: 42 Arma Preferata: deagle
Harta Preferata: de_inferno
Server preferat: DEATHRUN PROFESIONAL
Cunostinte_CS: Foarte bune
Detinator Server: DA
Detinator Steam: DA
Sex: Masculin
Puncte Reputatie: -9995
am facut exact ca in tutorial si nu merge tot apare linkul..
Strum
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum