Membru din: 05 Aug 2010, 22:35 Mesaje: 308 Localitate: Pitesti Multumiri date: 9 Multumiri primite: 9 Detinator Steam: DA
Detinator Server: NU
Puncte Reputatie: 476
Din cate am vazut plugin-ul acela de cenzura e prea de tot cenzureaza mai tot ce zic si in + se poate injura si cu "puncte" n.oob (ca si asta il cenzureaza) si scri ceva dupaia iti cenzureaza , iar tu trb sa reiei ceea ce ai scris si am mai observat o problema ca pune numele la mai multi "no swear" si nu inteleg de ce.
aaa si as mai vrea pe server sa vad si eu ca aveam un freeztime de 2-3 secunde
Skyz
Subiectul mesajului: Re: Propunere
Scris: 30 Aug 2010, 22:36
Membru Veteran
Membru din: 05 Iul 2010, 21:19 Mesaje: 2501 Localitate: Galatzi Multumiri date: 88 Multumiri primite: 147 Detinator Steam: NU
Avertismente: 1 din 3
Puncte Reputatie: 4055
Exact, cenzureaza tot, pana si cele care nu sunt chiar injurii.
are dreptate..si eu sunt de acord cu propunerea lui..pur si simplu nu injuri si cenzureaza..e o prostie
asa ca
ZooM
Scris: 31 Aug 2010, 00:09
Master Moderator
Membru din: 06 Iul 2010, 19:42 Mesaje: 1289 Localitate: Târgoviște Multumiri date: 32 Multumiri primite: 93 Detinator Steam: DA
Detinator Server: DA
Avertismente: 1 din 3
Puncte Reputatie: 4596
Pistol . E cuvant cenzurat .
_________________ It's only fun, if they run.
Zyrnox
Scris: 31 Aug 2010, 00:41
Administrator
Membru din: 27 Iun 2010, 22:30 Mesaje: 2025 Multumiri date: 82 Multumiri primite: 139 Detinator Steam: DA
Puncte Reputatie: 6941
ZooM scrie:
Pistol . E cuvant cenzurat .
Pai normal, 'te-n pistolu' meu...
iullia scrie:
are dreptate..si eu sunt de acord cu propunerea lui..pur si simplu nu injuri si cenzureaza..e o prostie
Cenzureaza chiar si daca nu vorbesti
Pe bune acum, e putin cam aiurea... Nu se pot redefini cuvintele care se sa cenzureze? Sa fie lasate doar cele grave, care indiferent de circumstante reprezinta injurii, gen ***** **** ******* (m-am autocenzurat nu stiu ce cuvinte am vrut sa pun acolo). Cuvintele comune sa fie scoase. De exemplu asociatia de litere 'mm'... daca spui 'hmmmm...', esti automat cenzurat...
_________________ Semi-retired.
warp-88
Scris: 31 Aug 2010, 07:30
Moderator
Membru din: 27 Iul 2010, 14:01 Mesaje: 1590 Localitate: Romania Multumiri date: 290 Multumiri primite: 245 Detinator Steam: DA
Puncte Reputatie: 4014
mai bine il scoateti, oricum se poate ocoli cu puncte si altele... freezetime pe public? de ce?
Membru din: 27 Iun 2010, 14:33 Mesaje: 4123 Multumiri date: 220 Multumiri primite: 842 Detinator Steam: DA
Am mai redus din cuvinte. Faza e ca am pus si cuvinte gen: pl, pis - iar la astea daca scri pistol sau complicat de exemplu, le cenzureaza. Plugin-ul asta, cenzureaza si reclamele.Aceeasi chestie si la nume, daca intri cu nume obscen/reclama ti-l schimba. Am pus acum sa il schimbe in www.cs-gothic.ro
Daca mai observati cuvinte care sunt cenzurate si n-ar trebui, postati aici.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum