Mereu ma gasitzi pe Serverul : DR.CS-GOTHIC.RO Un server de Milioane ! Dami un Multumesc Daca iti place cum joc DR si daca teàm ajutat cu ceva dami un + !
0ne1
Post subject: Re: Server Base Builder gata facut [Steam & Non Steam]
sa va dau un mic sfat! Ca srv sa fie mai interesant incearca sal pui mode 5.4! Zombi sa fie drept alie! Ct drept predator. Ct au voie sa construiasca pana la un anumit timp! Sa nu faca block la baza sa aiba macar o cale de intrare/iesire! Sa nu faca fs!adica sa nu atace zm decat cand le ataca baza! Sa nu blocheze locul unde sta zombi! O sa fie mai interesant.cel din video e plictisitor! oricum gg
Totul va fi bine.....
nimic simplu
Posted: 04 Feb 2012, 21:11
Membru Nou
Joined: 11 Jan 2012, 20:50 Posts: 11 Location: parscov, jud buzau Multumiri date: 1 Multumiri primite: 0 Nume Steam: djloveaddict
Arma Preferata: m4a1
Harta Preferata: de_dust2
Puncte Reputatie: 7
Ma scuzati dar la sv meu de basebuilder (acesta) apas pe e si nu se muta blocurile ca la alte sv si multi imi spun de bind +grab (ce este???)
Joaca curat astfel te ciuruim!
[cM]punK
Nu se muta obiectele fiindcă nu-ai scris in consola bind v +grab!După ce ai scris in consola poți muta obiectele cum vrei tu!Un sfat: In loc de v poți sa pui oricare alta tasta ca de exemplu e la fel ca in GamePlay!Încearcă si vezi
P.S: Ca sa muti obiectele aleși pe v sau pe litera cu care vrei tu o inlocuiesti (Exemplu e)
Pentru acest mesaj, autorul [cM]punK a primit multumiri de la: Voices;x
Rating:2.6%
aNNNa
Posted: 20 Feb 2012, 22:45
Membru Incepator
Joined: 19 Feb 2012, 22:45 Posts: 68 Multumiri date: 6 Multumiri primite: 2 Nume Steam: Nu am
Arma Preferata: Nu am
Harta Preferata: de_csgothic
Puncte Reputatie: 173
Un server foarte bun.GJ:D
Claudia43
Posted: 29 Mar 2012, 23:02
Membru Nou
Joined: 08 Mar 2012, 13:09 Posts: 1 Multumiri date: 2 Multumiri primite: 0 Nume Steam: Clau
Arma Preferata: M16
Harta Preferata: deathrun_grass
Avertismente: 1 din 3
Puncte Reputatie: -6
naspaaaaaaa
Re: Server Base Builder gata facut [Steam & Non Steam]
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum