Mie nu imi merge intru in cs si in consola imi apare unable to open sound/misc/oorgle etc pls help add :alex_fory@yahoo.com
Din moment ce nu ai dat numele concret al sunetului nu e putem ajuta,cauta-ti singurel pe google sunetul respectiv si adauga-l in acel folder. Dar banuiesc ca asta e ooorgle.wav si ooorgle.wav.ztmp punele in folderul misc
am o intrebare neaparat trb sa fac sv_downloadurl ?????
Dacă nu ai sv_downloadurl nu ţi se pot downloada mapele/sunetele/etc... Atunci playerii vor trebui să iese din joc, să le descarce, să le pună în cs... Ai pierde jucători, asta doar dacă nu joci DOAR mapele "vechi" gen de_dust2, de_inferno, etc.
Unknown command: amxmodmenu ... ce e de fkt ...... miam bagat adminu pe ip .... "188.241.123.xxx" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" miam am 2 servere ...si nu am problema cu asta
lightning3x
Post subject: Re: Server CS AmxModX gata facut - Dproto 0.3.7 - Booster
Unknown command: amxmodmenu ... ce e de fkt ...... miam bagat adminu pe ip .... "188.241.123.xxx" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" miam am 2 servere ...si nu am problema cu asta
Re: Server CS AmxModX gata facut - Dproto 0.3.7 - Booster
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum