podbot (buti de pe server)is foarte utili ....sa iti explic ..... daca serverul ar fi gol si un player se conecteaza ...si vede ca e gol pleacca imediat ....dar cu 2 buti pe server ........nu mai pleaca si se strang playeri ...la mn functioneaza .........si dproto e vechi dar eficient ...am incercat si alte versiuni ....dar asta e cea mai buna sau cel putin asa cred io......
Scrisul ala cu verde e de fapt pluginul admins online compilat ............Daca vrei sa il stergi cu totul intri in server/cstrike/addons/amxmodx/config si cauti plugins.ini ....... acolo cauti linia adminsonline.amxx si pui in fata ei ; sau o stergi cu totul ...... Daca vrei sa pui uh alt mesaj intri in cstrike/addons/amxmodx/scripting si cauti adminsonline.sma intri in ea modifici mesajele dupa ncare compilezi si pui amxx-ul in plugins .....
CristiaNo a trecut pe aici!!!
Daca te-am ajutat dami un+ sau un MULTUMESC
claudiu17
Post subject: Re: Server cs normal by spid3r|cristiano*cl ..no lag +FUN
De ce nu merge admin sa pui ,daca tot e destul de bun puteai sa bagi pt lista de admin user.ini cv mai tare in rest e foarte bine alese plugin-uri si nu face lag Am rezolvat>>
ZaBaLoS
Post subject: Re: Server cs normal by spid3r|cristiano*cl ..no lag +FUN
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum