banel-stats.amxx ;arata cati metri ai alergat best_DeathrunManager.amxx ;Pluginul de baza pentru deathrun DRM_trigger_hurt_fix.amxx ;fixeaza bugul trigger_hurt_fix file_remover.amxx ;sterge custom.hpk care ingreuneaza schimbarea hartii Hats08.amxx ;scrii in chat /hats si iti alegi o palarie plugin_trail.amxx ;o dunga de diferite culori te va urma peste tot roll_the_dice.amxx ;diferite premii[tastezi in chat rtd] specinfo.amxx ;vezi cine sta pe tine spectator stuck.amxx ;cand te blochezi acest plugin te deblocheaza automat team_join.amxx ;toti jucatorii care se conecteaza sunt pusi automat la ct ghostchat.amxx ;cei morti pot vorbii cu cei vii si invers booster.amxx ;Arata un fake la ping, in loc de 30-40 pune 3-4 best_semiclip.amxx ;Jucatorii trec unii prin ceilalti comanda: amx_semiclip 1\0 activezi dezactivezi pluginul destroy.amxx ;Distrugi cs cuiva amx_destroy nume admincenzura.amxx ;cenzureaza cuvinte Color_MSG.amxx ;mesaje join_leave.amxx ;arata cne se conecteaza Plugin_diverse.amxx ;resetscore show_admins.amxx ; /admins arata admin online
booster.amxx ;anti lag rate.amxx ;anti lag rate_manager.amxx ;anti lag unlag_connected.amxx ;anti lag
INFO : Serverul a fost testat , apare la favorite / internet pe ambleme protocoale , serveru este fara erori / buguri / lag . -Servarul Nu contine nici un Pic De Publicitate-
NOTA : Daca ceva nu merge bine in legatura cu el va rugam nu ezitati sa ne atentionati in acest topic
Post subject: Re: Server DeathRun gata facut 47-48
Posted: 30 Oct 2010, 19:56
Merge lam testat eu !
eLekTra
Posted: 01 Nov 2010, 14:10
erader as dori dai ai vrea sa-mi ziki cum ai facut plugin-ul acela knd scrii /music sa asc muzika ta preferata.. :D plss... unde ai uploadat muzika si unde le pui.. te rog explica-mi !!!^:)^
Multumesc . Cel Mai Tare STAFF !!! Gothic - CS
Erader
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum