Daca doriti doar addonsul serverului , il puteti descarca de aici Bafta.
Linkul de la addon e expirat.
zbangfx-
Post subject: Re: Server Gata facut GunGame [Steam & Non-Steam] 2011
Posted: 10 Aug 2011, 10:08
Membru Veteran
Joined: 06 Aug 2010, 21:14 Posts: 2299 Multumiri date: 126 Multumiri primite: 216 Server preferat: PUBLIC
Cunostinte_CS: De incepator
Detinator Server: DA
Detinator Steam: DA
Sex: Masculin
Puncte Reputatie: 6796
Am editat link-ul de la addons.
Voices in the air I hear ‘em loud and clear Telling me to listen Whispers in my ear Nothing can compare I just wanna listen
Desktop
Eu am facut eu un sv+am descarcat serverele voastre si mie mia mers sa intru dar la alti nu dc?
[E]xPeRiEnCe
Posted: 12 Mar 2012, 20:47
Membru Nou
Joined: 12 Mar 2012, 15:13 Posts: 45 Location: D://Counter-Strike Multumiri date: 4 Multumiri primite: 0 Nume Steam: n/a
Arma Preferata: AK47
Harta Preferata: de_dust2_remake
Puncte Reputatie: 11
Super tare serverul!
ATENTZIE!Daca te-am ajutat apasa pe + sau da-mi un multumesc:)
OFFTOPIC:
Le poti face si pe amandoua:p
[E]xPeRiEnCe
Posted: 12 Mar 2012, 20:51
Membru Nou
Joined: 12 Mar 2012, 15:13 Posts: 45 Location: D://Counter-Strike Multumiri date: 4 Multumiri primite: 0 Nume Steam: n/a
Arma Preferata: AK47
Harta Preferata: de_dust2_remake
Puncte Reputatie: 11
Am scris acest tutorial deoarece sunt sigur ca multi dintre voi aveti aceasta problem: jucatorii nu se pot conecta la server. Aceasta problema poate fi cauzata de mai multi factori:
1. Nu ai linia sv_lan 0 in HLDS\cstrike\server.cfg
2. Ip-ul calculatorului nu este unul extern, real (e un ip de retea gen 192.123.123.45)
3. Un firewall blocheaza conexiunile.
4. Ai internet prin router si nu ai facut ip si port forward.
Daca intampini aceasta problema, daca jucatorii nu se pot conecta la server, jocul incearca sa-i conecteze insa conexiunea nu se realizeaza, aparand mesajul de reincercare a conectarii, va trebui sa verifici in primul rand linia sv_lan 0 din server.cfg.
Presupunand ca nu ai netul prin router, verifici daca ip-ul este real. O metoda simpla de verificare a conexiunii de internet este cu ajutorul Mini serverului web HFS.
Sursa:www.tutorialecstrike.com
ATENTZIE!Daca te-am ajutat apasa pe + sau da-mi un multumesc:)
OFFTOPIC:
Le poti face si pe amandoua:p
Re: Server Gata facut GunGame [Steam & Non-Steam] 2011
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum