Acesta este un server de HNS cu AA100 gata facut AmxModX,Dproto,XDSopt si BoosterLite.Serverul este complet functional,STEAM,NONSTEAM,apare in lista publica de internet , se poate adauga la favorite , deci jucatorii se pot conecta pe server indiferent de Counter Strike.
Autori: Gothic Cs Community Admins : Lo0k3r (care s-a ocupat de server) si temptw (care s-a ocupat de addonsul serverului)
Serverul Contine:
AmXModX 1.8.1 Dproto 0.4.8p - cel mai nou + antiexploit XDs_opt - utilitar anti svc_bad BoosterLite 1.1.3.0 - reduce foarte bine lagul GeoIP - actualizat la data de 22.07.2010
Pluginurile Din Addons sunt: FlashColorat.amxx - Cand cineva primeste flash este de culoare diferita nu e nicioadata la fel amxx_am_like.amxx - Multe comenzi necesare adminiilor inculzand comenzi fun ( godmode , noclip etc..) hidenseek.amxx - Pluginu de baza hide`n`seek stickynades.amxx - Grenazile se lipesc de oameni ( lam setat sa nu se lipeasca de pereti ) frostnades.amxx - Acest plugins face ca smoke sa inghete oameni team_join.amxx - Arata in ce echipa sa bagat un om antiflash.amxx - Cei din echipa ta nu primesc flash speclist.amxx - Cel care e in viata vede cine se uita pe el allchat.amxx - Ceii morti pot vorbii cu cei vii si invers Gaged.amxx - Comanda Gag SayRestart.amxx - Poti da restart cu comanda in chat kz_ljs_xm_100aa.amxx - Pluginu care iti arata cat sari + sunete private_chat.amxx - Poti creea camere de chat
Serverul a fost verificat inainte de a fi publicat pe site , daca sunteti nemultumiti in legatura cu ceva va rog frumos lasati un reply la acest topic.
Bravo! Modifica partea cu "daca sunteti nemultumiti in legatura cu ceva va rog frumos lasati un reply la acest topic sau contactati-ma pe steamid ...". Fara steamid, se discuta aici ce e de discutat!
BulaNNNN ;X
Post subject: Re: Server AA100 De HNS by Lo0k3r & temptw !
d3v1l imi cer scuze , asa era la inceput doar cum eu nu l-am putut uploada i-am zis lui looker sa adauge addons la server si sa il uploadeze..uitasem sa spun sa puna si ww.cs-gothic.ro la nume .. dar nu e prea mare problema, citeste.txt se afla in folder !!!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum