erader am si eu o problema cum pot face sa vorbesc la microfon si cum pun menu la simon adika cand scriu /simon imi apara menu in stanga cu comenzi deschide ceululele jocuri blablabla... si daca dispare sa scriu /menu si sa apara meniu. Este cumva un plugin?DACA sar putea ar fi superb.
erader am si eu o problema cum pot face sa vorbesc la microfon si cum pun menu la simon adika cand scriu /simon imi apara menu in stanga cu comenzi deschide ceululele jocuri blablabla... si daca dispare sa scriu /menu si sa apara meniu. Este cumva un plugin?DACA sar putea ar fi superb.
mai erader dar astia cand vorbesc la toti se aude BZZZZZZZZZZZZ pe alte sv nu se aude asa prima problema a doua problema ce sv downladuri sa pun ca se descarca in 10 minute mapa la astia pe toolz si am mai pus si la fel vro 2 nu stiu ce sa mai fac a da si fi atent cand intru pe sv nu imi scrie tot tr sa ies din cs si sa intru iara ca sami scrie tot fi atent la poza asta http://tinypic.com/view.php?pic=2ufw11z&s=5
Post subject: Re: Server JailBreak gata facut [Steam & Non Steam]
Posted: 20 May 2012, 16:57
Membru Nou
Joined: 20 May 2012, 16:49 Posts: 3 Multumiri date: 0 Multumiri primite: 0 Cunostinte_CS: Foarte bune
Detinator Server: DA
Detinator Steam: NU
Sex: Masculin
Puncte Reputatie: 0
siner nu prea imi place din cateva motive sunetele nu merg (acelea de shop, etc) si altceva mai important: daca omori 3 t iti da sv automat slay... dc? cum pot configura sa nu se mai intample asa ? TE ROG MULT RASPUNDEMI
Erader
Post subject: Re: Server JailBreak gata facut [Steam & Non Steam]
siner nu prea imi place din cateva motive sunetele nu merg (acelea de shop, etc) si altceva mai important: daca omori 3 t iti da sv automat slay... dc? cum pot configura sa nu se mai intample asa ? TE ROG MULT RASPUNDEMI
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum