Platforma: Windows Autor: Anonym (MeMo) (Eu) Mod: Public
Bugguri: La pluginul admin_check (cel care arata cati admini sunt online; stanga sus) cand nu sunt admini online apare Sunt sunt admini online....se pare ca nu am corectat greseala asta inainte sa uploadez serverul! O puteti repara din addons/amxmodx/scripting/admin_chek.sma si veti gasi linia unde scrie 'Sunt sunt admini online' .Modificati in acel loc cu 'Nu sunt admini online' dupa care salvati si iesiti.Compilati pluginul....intrati in compiled si copiati admin_chek.amxx in amxmodx/plugins
Puteti modifica la Game type in dproto!
Sper sa va placa! Unele pluginuri sunt luate chiar de pe acest forum!
unele servere au multi jump...... eu am pus doar de 2 ori.....cei care vor pot sa-l elimine.
Acelea sunt 3 pluginuri diferite....am intalnit unele cazuri in care o versiune dintre acelea sa nu mearga asa ca am pus si alta versiune Cine vrea poate sa elimine Eu am 2 calculatoare.... pe primul nu merge amx_ip si amx_show_ip iar pe celalalt merg toate
foarte bun serverul , dar de unde pot scoate acele mesaje cu www.pickzania.tk si acest server este facut de catre .... ? Multumesc antiicpat
zbangfx-
Post subject: Re: Server public gata facut
Posted: 10 Apr 2011, 18:17
Membru Veteran
Joined: 06 Aug 2010, 21:14 Posts: 2299 Multumiri date: 126 Multumiri primite: 216 Server preferat: PUBLIC
Cunostinte_CS: De incepator
Detinator Server: DA
Detinator Steam: DA
Sex: Masculin
Puncte Reputatie: 6796
Din addons/amxmodx/configs/amxx.cfg
Voices in the air I hear ‘em loud and clear Telling me to listen Whispers in my ear Nothing can compare I just wanna listen
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum