Though no one can go back and make a brand new start, anyone can start from now and make a brand new ending. Never too old, never too bad, never too late, never too sick to start from scratch once again. A great man said: 'The best way to predict your future is to create it'.
I'm out.
Pentru acest mesaj, autorul Tedy a primit multumiri de la: d3v1l
Rating:2.6%
Batranu
Post subject: Re: Tutorial Chat AJAX Shoutbox pe forum PHPBB3
Asi dori si eu sa stiu daca instalez chatul pe phpbb proaspat instalat imi apare pe orice tema o am ?
D4aLicious
Posted: 07 Mar 2012, 18:14
Membru Fidel
Joined: 26 Dec 2010, 15:38 Posts: 521 Location: Craiova Multumiri date: 31 Multumiri primite: 71 Nume Steam: alecs-zeus
Arma Preferata: mp5
Harta Preferata: de_dust2
Server preferat: PUBLIC
Cunostinte_CS: Foarte slabe
Detinator Server: NU
Detinator Steam: DA
Sex: Masculin
Puncte Reputatie: 1645
Trebuie sa faci modificarile la tema pe care o ai ,de exemplu daca il instalezi pe subsiler2 si iti bagi tema aero black ,tu trebuie sa modifici sabloanele la aero black
Pentru acest mesaj, autorul D4aLicious a primit multumiri de la: d3v1l
Rating:2.6%
PoRcEsKy
Posted: 17 Mar 2012, 07:52
Membru Incepator
Joined: 03 Feb 2012, 05:41 Posts: 91 Location: Brasov/Cristian Multumiri date: 3 Multumiri primite: 0 Nume Steam: PoRcEsKy
Arma Preferata: M4A1
Harta Preferata: de_inferno
Puncte Reputatie: 13
Eu am tema de la cruciatii blue V1 ceva de genu si am cautat linile de la Prima tema si de la a 2 a si nu am gasit nimic
Si chat-ul este instalat dar doar pe temele originale de la phpBB
Re: Tutorial Chat AJAX Shoutbox pe forum PHPBB3
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum