Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Earlier
 3. Salut , bine ai venit
 4. Bun venit pe CS-GOTHIC.RO ! Speram sa te distrezi !
 5. Numele real: Robert Varsta: 12 - 13 (micut :)) ) Ocupatie: Stau Hobby-uri: Imi place sa ma joc pe pc De unde ai aflat de comunitatea noastra?: de pe net Jocuri jucate de tine: CSGO ; Fortnite ; Minecraft Ce nota ai acorda comunitatii noastre?: 10 Alte informatii despre tine: Am un forum pe care o sa stau mai mult decat pe acest forum deci sa nu va supărati!
 6. Numele serverului: Metin2 Plague Canale deschise: 1 Nivel maxim: 120 Puncte status: 100 Site-ul serverului: https://plague.ro/ Forumul serverului: https://olds.ro/forum/1238-metin2-plague/ Inregistrare: https://plague.ro/users/register Client: https://plague.ro/download Rata experienta: 750% Rata yang: 750% Rata obiecte: 750% Rata fierarului: Este de 100% Detalii despre server: -Serverul este PvM Easy-Mediu. -Este un server mai clasic, fara prea multe evolutii/Alchimie/Transmutare si alte sisteme. -Lv. max. este 120 si il puteti face in maxim 6 ore, itemele de "up" pentru evolutii speciale se dropeaza la: Pietre/Bosi/Mobi. -Aveti posibilitatea de a face zi sau noapte din client si/sau sa schimbati culoarea la interfata. -Avem mapa speciala pentru Bosi si Pietre. -Sistem de protectie pentru inventar, va puteti seta o parola. -Avem BonusSwitcher si Auto Pick-up pe tastele F5 si F6. -Adauga/Schimba/Marmuta/Mantie/Potiuni, permanente. -Am creat acest server din placere, ci nu pentru profit. -Mai multe detalii in prezentare! Prezentare: Evolutii: Va asteptam cu drag pe server-ul nostru. ❤️ Multumesc! ❤️
 7. este un cs clean cu toate resursele de la csdm , scrie in descriere Cs-ul nu este modificat.
 8. Nice, din ce stiu poti sa iei si de la ResurseCs ceva mai asemanator.
 9. Respins ... helperul este acordat la 45 de ore ci la 35 doar daca ai numele serverului in nume(am vazut ca ti-ai pus numele serverului,dar ai doar 5 ore ) + nu prea ai experienta in ale surf-ului ... acumuleaza inca 30 de ore si invata sa faci surf... apoi mai vorbim! TC !
 10. Despre Counter Strike 1.6 CSDM: – Kit-ul Counter Strike 1.6 CSDM este sub forma .exe – Cs-ul nu este modificat. – Cs-ul conţine o protecţie pentru a va proteja de deţinătorii de servere ce vor să vă modifice setările din cs. – Cs-ul este în limba engleză. – Clientr protoceol 47+48 – OS: Windows 2000, Me, XP, Vista, 7, 8, 10. – La internet veţi găsi o listă cu servere hostate la firme Româneşti deci nu veţi avea lag mare. – Marime fisier instalare 234 MB. Screenshots: Pentru a vă putea juca liniştit pe orice server cu Counter Strike 1.6 CSDM, aveţi nevoie de un calculator cu minimul de: – Procesor: 2.4 GHz – Memorie Ram: 256 MB – Placă Video: 256 MB – Spaţiu pe Hard Disk: 1 GB – Acces la o reţea de internet Download Counter Strike 1.6 CSDM (Apasă Click pe unul din butoanele de mai jos pentru a descărca cs-ul!)
 11. Deci in acest joc trebuie sa spuneti in ce l-ati transforma pe user-ul de mai sus. De exemplu: Eu te-as transforma intr-un ciocan.
 12. Scrie cuvantul l-a care te-ai gandit in momentul in care ai citit asta , sa te vedem ! Exemplu :Bani, suc, pizza, bere, sex, bombe, desene, filme porno, acadele, droguri.
 13. Jocul este in felu urmator. Fiecare user trebuie sa puna cate un emoticon. Incep eu:
 14. Jocu este unu simplu. Spuneti ce culoare va place. Incep eu: Albastru.
 15. Uita'te pe geam si spune ce vezi, primu cuvant care iti sare in ochi il postezi. Eu vad pe geam: Copaci
 1. Load more activity
 • Member Statistics

  • Total Members
   133
  • Most Online
   26

  Newest Member
  oxigevef
  Joined
 • Forum Statistics

  • Total Topics
   78
  • Total Posts
   139
×
×
 • Create New...