Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Nick:Andrei iar pe cs A4TECHworking Varsta:12 Ore(link gametracker): =( Ai citit regulamentul?:acu De ce doresti acest grad?:pentru a ajuta comunitatea sa nu fie plina de injuratoru etc si de a bana hackerii Alte informatii:nu
 3. Descriere: Addons Furien [REMAKE] , Versiune veche. Autor: unknown Versiune: 1.1.2 Descarcare: click Pluginuri: advanced_bans.amxx admin.amxx admincmd.amxx menufront.amxx cmdmenu.amxx plmenu_ab_base.amxx pluginmenu.amxx adminchat.amxx adminvote.amxx mapchooserx.amxx pausecfg.amxx statscfg.amxx autojoinconnect.amxx furien_remaked.amxx sky_changer.amxx remove_he.amxx admin_esp.amxx Informații suplimentare: ( Nu ofer suport ) Addonul ere toate sma-urile eu oricum nu mai am ce face cu el pentru ca am ultima versiunea care ruleaza acum. Poate ca cineva si-l dorea full resurse+sma, uite acum il poate luat. Va-s sugera pentru buna functionare sa nu bagati pluginuri inutile si sa nu vi-l deschideti cu hosturi la 5e 32 sloturi. Jucatori primesc 500 dolari la conectare. Levelu il faci pe kill-uri. ATENTIE nu bagati (statsx) /top15 pentru ca deja are modu M si 5 . In ultimul minut furien-ul primeste bmb iar anti-furien-ul primeste laser si nigtvision pentru a vedea furinu invizibil de la o anumita distata. Altecomenzi in chat: /donate /level /rs /meniu si pentru admin /ad2
 4. Nice work, keep it up
 5. x x x x x x Astept pareri.
 6. Asta e de pe sv meu de discord acel striker.ro , in caz de ma acuzati ca nu eu am facut-o !
 7. Arata bine,bravo,buna treaba. Tine-o tot asa.
 8. Venus

  [Regulament] Vanzari

  Toate anunturile trebuie sa respecte acest regulament altfel primiti ban fara avertizare. Nu sunt admise spre publicare Anunturi pentru: droguri, obiecte si materiale erotice sau obscene alcool si bauturi alcoolice tigari si produse pe baza de tutun servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte tipuri de infractiuni bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana bunuri inexistente (dropshipping) animale pe cale de disparitie matrimoniale, sex platit, videochat, masaj erotic sau alte servicii asemanatoare oferte de locuri de munca care implica masaj erotic, sex platit sau activitati de videochat produse contrafacute sau replici ale unor produs originale materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde) muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala lucrari de diploma sau ajutor in scrierea unei lucrari de diploma servicii de imprumut, amanet, credite sau camata, camatarie sau alte activitati similare produse farmaceutice si medicamete cu exceptia suplimentelor alimetare, vitamine, medicamente pe baza de plante organe umane arme din categoria armelor si munitii letale/neletale (arme militare, arme de vanatoare, arme de asomare, arme cu tranchilizante, arme de colectie, arme de panoplie) si arme albe (baionete, sabii, spade, florete, pumnale, cutite, sisuri, boxuri, castete, arbalete, arcuri, bate, măciuci si bastoane telescopice) arme si munitii letale/neletale care nu respecta Dispozitiile prevazute de catre Legea nr.295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor anunturi tip oferta de munca: actori in filme pentru adulti anunturi prin care se ofera, spre monta (imperechere)/reproducere, animale de companie comercializarea cainilor din rasele pit bull, boerbull, bandog si metisii lor comercializarea animalelor de companie fara obtinerea si detinerea documentelor de autorizare prevazute de lege (certificat pedigree, carnet de sanatate, alte documente de origine).
 9. Last week
 10. Cam asta e tot portofoliul dar o sa mai adaug pe parcurs ce mai fac avatare ....Scuze daca sunt prea putine 😞
 11. Acceptat, astept activitate intensa, astept sa raspunzi la fiecare cerere, astept sa iti faci portofoliu, ai doua zile, bafta! LOCKED! @Venus iti va pune gradul.
 12. Nume: L0G1Czz Varsta: 13 Experienta Photoshop: Nu folosesc photoshop , folosesc PicsArt si ma descurc pe el Link catre portofoliul tau(obligatoriu): va dau in privat Un avatar facut pentru un administrator(obligatoriu): va dau in privat Alte informatii: Portofoliul si Avataru le dau in privat !
 13. MODEL: Info tutorial: Link:
 14. MODEL: Nume: TIP Lucrare(avatar, semnatura etc.): Continutul imaginii(text): Stock:
 15. MODEL: Resursa dorita(gradient, textura etc.): Resursa folosita pentru: Motivul cererii:
 16. MODEL: Nume: Varsta: Experienta Photoshop: Link catre portofoliul tau(obligatoriu): Un avatar facut pentru un administrator(obligatoriu): Alte informatii:
 17. Regulament: 1. Postarea imaginilor cu tenta sexuala vor fii penalizate. 2. Postarea avatarelor si lucrarilor cu referinta la alte comunitati vor fi penalizate. 3. Nu va recomandam spam-ul cu portofolii. 4. Update-ul portofoliul se face obligatoriu de catre Designeri odata la o spatamana, in caz contrat veti fi retrogradati.
 18. Buna ziua, Am venit sa anunt deschiderea categoriei "Design", cererile designer sunt deschise, daca vreti sa fiti un designer al Cs-Gothic.Ro aceasta este sansa voastra. Good Luck Designers!
 19. Nick: Ore jucate[(minim 4) (link gametracker)]: De ce vrei slot?:
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...