Jump to content

Venus

CEO
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8
 • CG COIN

  3,373 [ Donate ]

Venus last won the day on September 6

Venus had the most liked content!

Community Reputation

46 Excellent

3 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Venus

  (Przentare)CRO

  bine ai venit
 2. Venus

  Cumpar XLM free!

  This advert is COMPLETED!

  • FOR SALE
  • NEW

  Cumpar XLM FREE - 50% din pret pe PayPal, Ce inseamna asta?, Voi va faceti un cont si primiti o suma de monezi free 😄 Voi va faceti un cont pe COINBASE (dati click si alegeti moneda si suma respectiva) dupa care va verificati contul (trimite-ti poza cu "carnetul, buletinul, pasaport" unu-l din ele) si dupa ce contul a fost verificat intrati pe https://pipiasibogdan.ovh/earn/ alegeti o moneda si suma dorita dati click si va inregistrati in lista de asteptare, cand ati fost acceptati veti primi un MAIL si puteti incepe sa raspundeti la intrebarile din respectivul chestionar al monezii. Rata de tranzactie 50%. Pentru 10€ XLM Primiti 5€ PayPal Pentru 50€ XLM Primiti 25€ PayPal

  NO VALUE SPECIFIED

  - IT

 3. Venus

  Tema IPS Villain

  @Macelaru nu merge
 4. Mi jos aveti un tutorial despre cum se face totul. Aveti nevoie de un WEBHOST pe care sa urcati toate resursele care se descarca de pe server! maps models sound spr si ce mai aveti voi. Va conectati la WEBHOST faceti un folder cu numele serverului in public_html in care urcati toate resursele cu folderul principal la ele de exemplu: svclasic (folder cu numele serverului facut in public_html) maps \ de_dust2.bsp models \ admin.mdl sa presupunem ca ati inteles :)) Acum daca aveti WEBHOST neaparat o sa aveti si un DOMENIU sau SUB-DOMENIU de exeplu eu am DOMENIUL: example.com adresa url trebuie sa arate asa: example.com/svclasic De retinut acum cand va duceti in Server.cfg sa adaugati adresa nu uitati sa puneti http:// si / la finalul url-ului! Exemplu: // URL-UL IN CAZUL IN CARE ATI ALES sv_allowdownload "1" MAI JOS. sv_downloadurl "http://example.com/svclasic/" // 0 - (NU RECOMAND) Nu permiteți clienților să descarce fișiere de pe WEBHOST, le vor descarca direct din SERVER, creaza lag, dureaza 5 minute la o harta, etc. // 1 - Permiteți clienților să descarce fișiere de pe WEBHOST. sv_allowdownload "1" // 0 - Nu permiteți clienților să încarce fișiere pe server. // 1 - (NU RECOMAND) Permiteți clienților să încarce fișiere pe server. sv_allowupload "0" Probleme des intalnite: Nu folositi https Verificati adresa url inainte Daca pe server adaugati un model nou acesta trebuie urcat si pe WEBHOST in folderul respectiv ca si pe server!
 5. Modificare avatare 150x250px. postContainer <li class='cAuthorPane_photo'> {template="userPhoto" app="core" group="global" params="$comment->author(), 'large', $comment->warningRef()"} </li> modifici cu: <li class='cAuthorPane_photo'> {{if $comment->author()->pp_main_photo AND $comment->author()->pp_thumb_photo}} <img src="{url="" base=""}/uploads/{$comment->author()->pp_main_photo}"> {{else}} <img src="{$comment->author()->photo}"> {{endif}} </li> si css: .cTopic .ipsUserPhoto_large img, .cTopic img.ipsUserPhoto_large, .cTopic .ipsUserPhoto_large::after, .cAuthorPane_photo img { max-width: 150px; width: 150px; max-height: 250px; height: 250px; }
 6. DNS: BIO.OLDS.RO FORUM: OLDS.RO DESCRIERE: Un server mod BioHazard OldSchool ca prin 2012 - 2014. Mai multe descoperiti si singuri pe server bye.
 7. Venus

  [Regulament] Vanzari

  Toate anunturile trebuie sa respecte acest regulament altfel primiti ban fara avertizare. Nu sunt admise spre publicare Anunturi pentru: droguri, obiecte si materiale erotice sau obscene alcool si bauturi alcoolice tigari si produse pe baza de tutun servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte tipuri de infractiuni bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana bunuri inexistente (dropshipping) animale pe cale de disparitie matrimoniale, sex platit, videochat, masaj erotic sau alte servicii asemanatoare oferte de locuri de munca care implica masaj erotic, sex platit sau activitati de videochat produse contrafacute sau replici ale unor produs originale materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde) muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala lucrari de diploma sau ajutor in scrierea unei lucrari de diploma servicii de imprumut, amanet, credite sau camata, camatarie sau alte activitati similare produse farmaceutice si medicamete cu exceptia suplimentelor alimetare, vitamine, medicamente pe baza de plante organe umane arme din categoria armelor si munitii letale/neletale (arme militare, arme de vanatoare, arme de asomare, arme cu tranchilizante, arme de colectie, arme de panoplie) si arme albe (baionete, sabii, spade, florete, pumnale, cutite, sisuri, boxuri, castete, arbalete, arcuri, bate, măciuci si bastoane telescopice) arme si munitii letale/neletale care nu respecta Dispozitiile prevazute de catre Legea nr.295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor anunturi tip oferta de munca: actori in filme pentru adulti anunturi prin care se ofera, spre monta (imperechere)/reproducere, animale de companie comercializarea cainilor din rasele pit bull, boerbull, bandog si metisii lor comercializarea animalelor de companie fara obtinerea si detinerea documentelor de autorizare prevazute de lege (certificat pedigree, carnet de sanatate, alte documente de origine).
×
×
 • Create New...