Jump to content

BlaNk

Fondator Server
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

 • CG COIN

  0 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About BlaNk

 • Birthday 11/18/1987

Recent Profile Visitors

98 profile views
 1. este un cs clean cu toate resursele de la csdm , scrie in descriere Cs-ul nu este modificat.
 2. Despre Counter Strike 1.6 CSDM: – Kit-ul Counter Strike 1.6 CSDM este sub forma .exe – Cs-ul nu este modificat. – Cs-ul conţine o protecţie pentru a va proteja de deţinătorii de servere ce vor să vă modifice setările din cs. – Cs-ul este în limba engleză. – Clientr protoceol 47+48 – OS: Windows 2000, Me, XP, Vista, 7, 8, 10. – La internet veţi găsi o listă cu servere hostate la firme Româneşti deci nu veţi avea lag mare. – Marime fisier instalare 234 MB. Screenshots: Pentru a vă putea juca liniştit pe orice server cu Counter Strike 1.6 CSDM, aveţi nevoie de un calculator cu minimul de: – Procesor: 2.4 GHz – Memorie Ram: 256 MB – Placă Video: 256 MB – Spaţiu pe Hard Disk: 1 GB – Acces la o reţea de internet Download Counter Strike 1.6 CSDM (Apasă Click pe unul din butoanele de mai jos pentru a descărca cs-ul!)
 3. Deci in acest joc trebuie sa spuneti in ce l-ati transforma pe user-ul de mai sus. De exemplu: Eu te-as transforma intr-un ciocan.
 4. Scrie cuvantul l-a care te-ai gandit in momentul in care ai citit asta , sa te vedem ! Exemplu :Bani, suc, pizza, bere, sex, bombe, desene, filme porno, acadele, droguri.
 5. Jocul este in felu urmator. Fiecare user trebuie sa puna cate un emoticon. Incep eu:
 6. Jocu este unu simplu. Spuneti ce culoare va place. Incep eu: Albastru.
 7. Uita'te pe geam si spune ce vezi, primu cuvant care iti sare in ochi il postezi. Eu vad pe geam: Copaci
 8. Titlu spune totul. Incep eu: Vara.
 9. Fiecare trebuie sa facă legătura cu povestea, nu exista reguli dar nici sa exageram cu înjurături sau etc Încep eu: A fost odată ....
 10. Cum spune si titlu fiecare trebuie să posteze o poză cu desktop-ul lui. Incep eu:
 11. Regulament : Fiecare user poate face cate o cerere la 1 saptamana. Niciun user nu poate face cererea in locul altcuiva. In caz contrar, risca sa nu mai aiba posibilitatea de a face inca o cerere in luna respectiva. Nu permitem stergerea unui text sau inlocuirea acestuia. [ In caz contrar primiti warn. ] Watermark-ul " CSDM.CS-GOTHIC.RO " este obligatoriu. Tematica trebuie prezentata obligatoriu. [ In cazul neprezentarii unui stock. ] Avatarele vor avea ca si dimensiune originala : 150x250 , eventual 150x150. Nu faceti bump, decat dupa 2 zile de la crearea cererii. Modelul cererii trebuie respectat, altfel cererea va fi Respinsa. Nerespectarea regulamentului duce la Sanctiuni. Nu suntem obligati sa va facem GIF , deci NU insistati. In caz contrar nu veti mai avea voie sa faceti nici o cerere in luna respectiva. Nu este permis doua cereri intr-una singura. Model cerere : Tip (avatar/semnatura) : Dimensiuni : Culori (principala & secundara) : Text (principal & secundar) : Tematica ( Cu ce sa fie ? CS/masini/fete/horror etc. ) Alte informatii :
 12. Aici puteți discuta lucruri despre server. Fara spam off topic certuri jigniri etc. Serverul este deocamdată default, se lucrează la el.
 13. Intrebare pentru toata lumea, este careva dispus si disponibil sa ajute server-ul cu o mica donatie pentru boost ? gen sa stragem toti sa luam un boost pentru 1 luna.... Cei ce vor dona vor fi rasplatiti cu Admin/VIP sau up +1 cei ce au deja.
 14. Serverul CSDM.CS-GOTHIC.RO va ofera posibilitatea de a obtine o licenta steam cs 1.6, admin si VIP prin castigarea concursului "TOP15" Locul 1 = O licenta Counter - Strike 1.6 Locul 2 = Super-Moderator + V.I.P * Locul 3 = Moderator * -Respectarea regulamentului serverului. -Cel mai important :Sa nu fi prins cu hack pe server ! Atentie - Castigatorii au la dispozitie 48 de ore pentru revendicarea acceselor din momentul anuntari pe forum. *Daca nu va incadrati in cele 48 de ore premiile se reporteaza pentru luna urmatoare ! *V.I.P este valabil pentru 30 de zile ! Nota informativa ! In cazul in care locul 1 (are steam sau refuza steam) i se va acorda playerului de pe locul 2 sau 3 dupa caz ! ┌──────────────────┐ 【»ATENȚIE! «】 ADMINELE SUNT VALABILE 30 DE ZILE DE PROBA ! └──────────────────┘ Top-ul a fost resetat pe data -
×
×
 • Create New...