Jump to content
Banner 730x90px boost

Pipiasi Bogdan

CEO
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Everything posted by Pipiasi Bogdan

 1. @ic3dmg pentru jucatorii cu protectie nu exista nimic. iar aceasta metoda inca functioneaza pe jucatorii problema este ca odata aplicata aceasta metoda trebuie sa iti pui si propria protectie pe ea altfel altii o sa faca la fel.
 2. @ic3dmg acel plugin se poate modifica, oricum jucatorii nu voi fi afectati de erore pentru ca daca pluginul a rulat si functioneaza corect ii scote de pe server si ii trimite pe platforma de repartizare.
 3. Salut, nu ai facut off-topic multumesc de raportare problema cu link-ul rehlds a fost rezolvata. Lag-ul nu este mare deloc, este chiar foarte mic, eu fiind in italia ma jucam pe servere din Romania cu ping 90 si se misca foarte ok. ( Contreaza mult locatia unde este hostat serverul si distanta dintre tine si host + banda de net a hostului upload/download per secunda. Daca tu iti cumperi host din Rusia si esti in Romania este logic ca ping-ul este mult mai mare decat cel pe care l-ai avea daca ai intra pe un server din Romania. Daca vrei sa il faci pe un vps iti recomand Franta ^ping 40-50^ [au banda de net buna si stabila] dar si Germania ^ping 20-30^ e ok si mult mai aproapre de Romania doar ca banda de net e mai mica. ) Shield-ul VAC cred ca apare doar daca serverul este steam on, nu stiu sigur nu am folosit chestia cu Shield-ul VAC niciodata. PS. Cred ca ai inteles cum sta treaba cu ping-ul. @macelaru
 4. Mutat in categoria respectiva.
×
×
 • Create New...