Jump to content
Banner 730x90px boost

Pipiasi Bogdan

CEO
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Posts posted by Pipiasi Bogdan


 1. @ic3dmg acel plugin se poate modifica, oricum jucatorii nu voi fi afectati de erore pentru ca daca pluginul a rulat si functioneaza corect ii scote de pe server si ii trimite pe platforma de repartizare.


 2. 3 hours ago, macelaru said:

  Re-hlds nu merge descarcat... ca idee serverul functioneaza doar ca are lag cam mare ~20-40 cand e gol... Iar Shield-ul VAC nu apare in lista de servere...

  Nu stiu daca am facut off-topic. Ca idee tutorialul a fost ok, daca ma poti ajuta cu chestiile mentionate mai sus ,THX!

   

  Salut, nu ai facut off-topic multumesc de raportare problema cu link-ul rehlds a fost rezolvata.

  Lag-ul nu este mare deloc, este chiar foarte mic, eu fiind in italia ma jucam pe servere din Romania cu ping 90 si se misca foarte ok.

  (

    Contreaza mult locatia unde este hostat serverul si distanta dintre tine si host + banda de net a hostului upload/download per secunda.

    Daca tu iti cumperi host din Rusia si esti in Romania este logic ca ping-ul este mult mai mare decat cel pe care l-ai avea daca ai intra pe un server din Romania.

    Daca vrei sa il faci pe un vps iti recomand Franta ^ping 40-50^ [au banda de net buna si stabila] dar si Germania ^ping 20-30^ e ok si mult mai aproapre de Romania doar ca banda de net e mai mica.

  )

  Shield-ul VAC cred ca apare doar daca serverul este steam on, nu stiu sigur nu am folosit chestia cu Shield-ul VAC niciodata.

   

  PS. Cred ca ai inteles cum sta treaba cu ping-ul.

  @macelaru

×
×
 • Create New...